Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 13:20

Με ρεκόρ συμμετοχών ξεκινά στην Πρέβεζα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής

Μια μεγάλη γιορτή θα αποτελέσει για την Πρέβεζα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου στο ΔΑΚ Πρέβεζας, με μεγάλο αριθμό συμμετοχών και έντονο ενδιαφέρον.

Ο αριθμός-ρεκόρ των 242 αθλητών-αθλητριών από 22 σωματεία κάνει ξεχωριστή τη διοργάνωση. Τα μεγέθη αποτυπώνουν την άνοδο και την ανάπτυξη που γνωρίζει η Ακροβατική Γυμναστική στην Ελλάδα, ένα άθλημα που φέτος «αγκαλιάζει» ο Δήμος Πρέβεζας, αναλαμβάνοντας την κάλυψη των οργανωτικών δαπανών και φιλοξενώντας για πρώτη φορά στην Ήπειρο αυτόν τον θεσμό.

Οι αποστολές των αθλητών-αθλητριών και των συνοδών τους, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, έχουν ήδη φτάσει στην Πρέβεζα, όπου οι προετοιμασίες για την άρτια διεξαγωγή του σημαντικού αυτού γεγονότος έχουν ολοκληρωθεί.

Ενόψει των αγώνων, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής Γυμναστικής της Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνο Πανταζή, τον ευχαρίστησε θερμά για την εμπιστοσύνη που η Ε.Γ.Ο. έδειξε στον Δήμο και υπογράμμισε ότι η Πρέβεζα θα φανεί αντάξια των απαιτήσεων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ακροβατικής Γυμναστικής.

Από την πλευρά του, ο κ. Πανταζής ανταπέδωσε τις ευχαριστίες στον Δήμο Πρέβεζας για την πολύτιμη βοήθειά του, εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Ήπειρο, καθώς και την προσδοκία ότι η Πρέβεζα θα φιλοξενήσει στο μέλλον ακόμα περισσότερες μεγάλες διοργανώσεις Γυμναστικής.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού και Μαζικού Αθλητισμού Λεωνίδας Αργυρός, καθώς και η Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου Γιώτα Γεωργάκου οι οποίοι επίσης καλωσόρισαν τον κ. Πανταζή και συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος σε δήλωσή του, ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής και καλωσορίζουμε τις αντιπροσωπείες στην ανοιξιάτικη πόλη μας. Πρόκειται για ένα γεγονός που θα αναδείξει τις δυνατότητες του Δήμου μας για την φιλοξενία σημαντικών αθλητικών γεγονότων, όχι μόνο σε ότι αφορά τις υποδομές, αλλά και στον οργανωτικό τομέα.   

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για την προετοιμασία. Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες  και ευελπιστώ ότι εκτός από μετάλλια θα “μεταφέρουν” στις αποσκευές τους και τις καλύτερες εντυπώσεις από την Πρέβεζα».


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

15 Απριλίου 1819: Η φυγή των Παργινών

Επόμενο Άρθρο

Ο Γ.Γ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας στην προπόνηση του Α.Γ.Σ. Κλεοπάτρα (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...