Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 18:49

Ο Γ.Γ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας στην προπόνηση του Α.Γ.Σ. Κλεοπάτρα (βίντεο)

Ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής Γυμναστικής της Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Πανταζής, βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κλειστό γυμναστήριο των Γυμνασίων στον Φόρο, προκειμένου να βρεθεί κοντά στις αθλήτριες του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα Πρέβεζας και να τις συγχαρεί για τις τελευταίες επιτυχίες, καθώς επίσης και για την διάδοση του αθλήματος.Ο κ. Πανταζής μίλησε και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου στο ΔΑΚ Πρέβεζας, με μεγάλο αριθμό συμμετοχών και έντονο ενδιαφέρον, τονίζοντας ότι ο Δήμος Πρέβεζας δέχθηκε από την πρώτη στιγμή την διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βοήθησε τα μέγιστα για την πραγματοποίησή τους στην Πρέβεζα, διαθέτοντας το προσωπικό και οποιαδήποτε άλλη παροχή που θα μπορούσε.”Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας με τον Δήμο Πρέβεζας. Βλέπω ότι και το επίπεδο αθλητριών που υπάρχει στην Πρέβεζα είναι αρκετά υψηλό και αυτό χάρη στις προσπάθειες των συλλόγων. Θέλουμε ως Ομοσπονδία να κάνουμε μία νέα αρχή και η αρχή αυτή να γίνει στην επαρχία. Υπάρχουν χιλιάδες αθλητές και αθλήτριες μέλη συλλόγων σε ολόκληρη την Ελλάδα και πρέπει να είμαστε δίπλα τους” είπε ο Γ.Γ. της Ελληνικής γυμναστικής Ομοσπονδίας.Ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής Γυμναστικής της Ομοσπονδίας αναφέρθηκε και στις πρόσφατες επιτυχίες των χρυσών κοριτσιών του ανσάμπλ με την κατάκτηση της κορυφής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας.

Η προπονήτρια του Α.Γ.Σ. Κλεοπάτρα Βάσω Ζαντραβέλη καλωσόρισε τον κ. Πανταζή και τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του, ζητώντας του την βοήθειά του εκ μέρος της Ομοσπονδίας.

Τέλος η κα Ζαντραβέλη πρόσφερε ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα στον κ. Πανταζή, ενώ εκείνος με την σειρά του έδωσε αναμνηστικά της Ομοσπονδίας.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Με ρεκόρ συμμετοχών ξεκινά στην Πρέβεζα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής

Επόμενο Άρθρο

Νίκησε και παρέμεινε στη 2η κατηγορία η Ελλάδα! – Νίκη για Παπαμιχαήλ και Χριστοφή στο διπλό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...