Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024, 0:12

Με επιτυχία ο Αποκριάτικος χορός του συλλόγου γυναικών του Αγ. Θωμά

Το Σάββατο 2 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Αποκριάτικος χορός, που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας στην αίθουσα εκδηλώσεων ΑΤΡΙΟ.

Στην κατάμεστη αίθουσα έδωσαν το παρόν πλήθος κόσμου ενισχύοντας την προσπάθειά μας με μεγάλη ανταπόκριση. Για ακόμη μια χρονιά επικράτησε ενθουσιασμός, κέφι, διασκέδαση και χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Χρέος μας να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο κ. Κόκκαλη όπως και την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Αηδώνη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τα μέλη του Κομιτάτου, του Petanque Club, του Γυναικείου Καρναβαλιού, του χορευτικού του Δήμου Πρέβεζας, της χορωδίας Ηχοχρώματα, του ΚΑΠΗ Πρέβεζας όπως και τους Συλλόγους Γυναικών Νέας Σαμψούντας, Νέας Σινώπης, Φλαμπούρων, τον Σύλλογο Αρχαγγέλου και Μικρασιατών και Ποντίων Πρέβεζας, τη Μαριέττα Γκούμα και Έλενα Γαζή για τις χορογραφίες, τον Γιάννη Δευτεραίο ο οποίος εκτελώντας και χρέη Dj βοήθησε αφάνταστα στην διεξαγωγή των δρώμενων και την ορχήστρα του, που ανέβασε στα ύψη το κέφι.

Τους αγαπημένους φίλους και μέλη των συλλόγων μας ( Σύλλογος Γυναικών Αγ. Θωμά & Σύλλογος Μικρασιατών και Ποντίων Πρέβεζας) που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με τα ευφάνταστα δρώμενα και μας χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές γέλιου.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που παρευρέθηκαν και κάλυψαν την εκδήλωση μας.

Τέλος όλους εσάς που για μια ακόμη χρονιά επιλέξατε το Σύλλογό μας για να περάσουμε μια Αποκριάτικη βραδιά.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!

ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ!!

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ.

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας – Μέσα ο Γιώργος Ντόντης, εκτός ο Κώστας Ακρίβης

Επόμενο Άρθρο

Το Σαββατόβραδο το Κομιτάτο τα “σπάει” με το Αποκριάτικο Πάρτυ της Μικρής Βενετίας στο DIEM

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...