Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 19:32

Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας – Μέσα ο Γιώργος Ντόντης, εκτός ο Κώστας Ακρίβης

Μετά από σχεδόν δύο μήνες το εκλογοδικείο Ιωαννίνων αποφάσισε υπέρ του Γιώργου Ντόντη, ο οποίος είχε προσφύγει μετά την ολοκλήρωση της επανακαταμέτρησης και τον δικαιώνει, δίνοντας του την θέση στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, στην θέση του Κώστα Ακρίβη.

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής αναμέτρησης του Οκτωβρίου ο Κώστας Ακρίβης είχε εκλεγεί έχοντας μία ψήφο διαφορά από τον Γιώργο Ντόντη στην τελευταία εκλόγιμη θέση της πλειοψηφίας του συνδυασμού ”Δήμος της καρδιάς μας” με επικεφαλής τον Νίκο Γεωργάκο.

Ο Γιώργος Ντόντης, ωστόσο προχώρησε αρχικά μαζί με τον δικηγόρο του Ανδρέα Γερασίμου στην επανακαταμέτρηση στο Πρωτοδικείο Πρέβεζας, εκεί όπου ο ίδιος φάνηκε τελικά να περνάει μπροστά έναντι του Κώστα Ακρίβη με 5 ψήφους.

Στην συνέχεια κατέθεσε ένσταση στο εκλογοδικείο Ιωαννίνων, το οποίο έκρινε τελικά ότι την τελευταία έδρα της πλειοψηφίας πρέπει να καταλάβει ο Γιώργος Ντόντης ως τακτικό μέλος και ο Κώστας Ακρίβης ως πρώτο αναπληρωματικό μέλος.

Η απόφαση καθαρογράφτηκε και κοινοποιήθηκε την Παρασκευή τόσο στον Γιώργο Ντόντη, όσο και στον Κώστα Ακρίβη.

Ο Κώστας Ακρίβης έγραψε στο προσωπικό του προφίλ:

”Μου κοινοποιήθηκε σήμερα η Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, σύμφωνα με την οποία πλέον δεν είμαι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο που για 4 έτη μου εμπιστεύθηκε τη Θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου καθώς επίσης και για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μηχανικούς των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου που αυτά τα 4 χρόνια δουλέψαμε μαζί για να υλοποιήσουμε και να μελετήσουμε τα έργα που θα αλλάξουν την εικόνα του Δήμου. Θα είμαι στη διάθεση του Δημάρχου και των συναδέλφων μηχανικών για να προσφέρω όποια βοήθεια χρειαστούν σε τεχνικά θέματα του Δήμου. Ευχαριστώ όλους τους Δημότες που με τίμησαν με τη ψήφο τους”.

Ο Γιώργος Ντόντης θα ορκιστεί το πρωΐ της Τετάρτης στο δημαρχείο Πρέβεζας, παρουσία του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου και της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δήμητρας Αηδόνη και από το επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα λάβει και επίσημα την θέση του στο δημοτικό συμβούλιο με την παράταξη ”Δήμος της καρδιάς μας”.

Προηγούμενο Άρθρο

Επαναφορά στην πραγματικότητα: Στρεβλές ανακοινώσεις σχετικά με τα οικονομικά στον Δήμο Πάργας από την παράταξη «Βήμα στο αύριο»

Επόμενο Άρθρο

Με επιτυχία ο Αποκριάτικος χορός του συλλόγου γυναικών του Αγ. Θωμά

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...