Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024, 9:16

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο εμβολιασμός κατά του covid στο νοσοκομείο Πρέβεζας

Ολοκληρώθηκαν χθες Δευτέρα οι εμβολιασμοί 320 γιατρών και λοιπού προσωπικού του Νοσοκομείου Πρέβεζας καθώς και των Κέντρων Υγείας της Πρέβεζας και της Βόνιτσας. Η διαδικασία ξεκίνησε την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου ενώ θα ακολουθήσει ο εμβολιασμός των ιδιωτών γιατρών.
Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά η δεύτερη φάση με τον εμβολιασμό πολιτών άνω των 85 ετών, σύμφωνα με την προτεραιοποίηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών. Ειδικότερα πολίτες που βρίσκονται στην άυλη συνταγογράφηση, έλαβαν ένα μήνυμα SMS, για το σημείο που θα πρέπει να παρευρεθούν, προκειμένου να εμβολιαστούν.
Οι άνω των 85 ετών πολίτες, που είναι γραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση, δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα. Λαμβάνουν το σχετικό SMS και σε περίπτωση που έχουν αλλάξει διεύθυνση είτε δεν μπορούν την ώρα του ραντεβού θα αλλάξουν το ραντεβού τους την οποία αλλαγή μπορούν να κάνουν μια φορά. Διαφορετικά, θα εμφανιστούν στην ώρα και το σημείο που θα τους υποδειχθεί μέσω του μηνύματος.
Τέλος να σημειωθεί ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμμιά αλλαγή στην ημερομηνία της 2ης δόσης του εμβολίου καθώς αυτή πρέπει να γίνει σε 21 μέρες μετά από την 1η δόση.
Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Πάργας: Οι δυο πρώτες καινοτόμες προτάσεις χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

Επόμενο Άρθρο

Ένα χρόνο πίσω η μελέτη για τη σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...