Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023, 11:19

Μήνυμα του Βουλευτή Ν. Πρεβέζης κ. Στέργιου Γιαννάκη για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αγαπητοί απόφοιτοι,

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δικαιώθηκε η πρώτη ουσιαστικά μεγάλη μάχη της ζωής σας, μια μάχη που απαίτησε τεράστια προσπάθεια, κόπους και προσωπικές θυσίες και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα με τις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας που πλήττει την ανθρωπότητα.

Αυτός είναι και ο λόγος που φέτος η επιτυχία σας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και αξίζετε τα θερμά μας συγχαρητήρια τόσο εσείς όσο και οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί σας για την άοκνη στήριξη που σας παρείχαν.

Προσωπικά σας εύχομαι να αγαπήσετε την επιστήμη που διαλέξατε, να κερδίσετε τη γνώση και να συμβάλετε στην προκοπή του τόπου μας και στη δημιουργία μίας καλύτερης κοινωνίας.

Για τις νέες και τους νέους που φέτος δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους θα ήθελα να τονίσω πως οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις της ζωής τώρα ξεκινούν. Με την κατάλληλη προσπάθεια θα κατακτήσουν όσα πραγματικά τους αξίζουν.

Εύχομαι σε όλες και όλους Καλή Πρόοδο, Υγεία, Αγάπη, εκπλήρωση όλων των ονείρων σας και κυρίως να απολαύσετε μία μοναδική φοιτητική ζωή.

Προηγούμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Επιτέλους η κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα που θα ωφελήσουν εργαζόμενους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Επόμενο Άρθρο

Ο πρώτος πολιτικός γάμος στον Βοτανικό – Λένα και Παναγιώτη να ζήσετε

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...