Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 3:37

Ο πρώτος πολιτικός γάμος στον Βοτανικό – Λένα και Παναγιώτη να ζήσετε

Παρουσία λιγοστών συγγενών και φίλων, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος πολιτικός γάμος στον Βοτανικό Κήπο, εκεί όπου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου η Λένα και ο Παναγιώτης.

Τον γάμο τέλεσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πρέβεζας, Γιάννης Δαρδαμάνης, ο οποίος ευχήθηκε στους νεόνυμφους, υγεία και αγάπη.

Μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει να γίνονται πολιτικοί γάμοι στο Δημαρχείο, ωστόσο λόγω του κορονοϊού, αρκετοί γάμοι πραγματοποιήθηκαν είτε στο κιόσκι της Πλατείας Ανδρούτσου είτε στο άγαλμα της Γοργόνας.

Το τελευταίο όμως διάστημα προστέθηκαν και άλλοι χώροι, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχαμε δει τον πρώτο εν πλω γάμο στον Αμβρακικό Κόλπο.

Σήμερα παρακολουθήσαμε και τον πρώτο πολιτικό γάμο στον Βοτανικό Κήπο, ο οποίος εδώ και μήνες αποτελεί σημείο αναφοράς για αρκετούς επισκέπτες καθημερινά.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών μιλώντας στην κάμερα του onprevezanews.gr είπε:’’ ο Βοτανικός Κήπος, αποτελεί έναν από τα ωραιότερα κομμάτια της πόλης μας. Τόσο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Καραμανίδης, όσο και εγώ έχουμε καθαρίσει τον Βοτανικό Κήπο και τον έχουμε αποδώσει στους πολίτες της Πρέβεζας. Η εικόνα του Βοτανικού είναι μαγευτική και ευελπιστούμε και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα των παιδιών και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου εδώ’’.

Την ιδέα στο να γίνει ο γάμος του ζευγαριού στον Βοτανικό την είχε η μητέρα του γαμπρού κ. Κωνσταντίνα.

Κουμπάροι του ζευγαριού, οι οποίοι ήταν φανερά συγκινημένοι ήταν ο Μιχάλης, η Ιωάννα και η Ρόζη.

Το ζευγάρι με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νικο Γεωργάκο

Το onprevezanews.gr εύχεται στους νεόνυμφους υγεία και αγάπη.

Δείτε το live του γάμου

https://www.facebook.com/gvasiliadis1/videos/10223094465487031

Φωτογραφίες: hsm studios

Προηγούμενο Άρθρο

Μήνυμα του Βουλευτή Ν. Πρεβέζης κ. Στέργιου Γιαννάκη για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Επόμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 30 Αυγούστου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...