Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022, 1:25

Μάριος Κατσής: Ο πρωταθλητής της ”καρδιάς μας” – Συνέντευξη στο Ράδιο Πρέβεζα

Στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Ράδιο Πρέβεζα 93 και τον Γιάννη Βασιλειάδη, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρωταθλητής κόσμου στο KickBoxing, εκπαιδευτικός σε μονάδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και προπονητής στο πυγμαχικό αθλητικό σωματείο Πρέβεζας Μάριος Κατσής.

Ο Μάριος Κατσής μίλησε για την ζωή του ως αθλητής φτάνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου τιμώντας την χώρα μας πολλές φορές, για την οικογένειά του, την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως εκπαιδευτικός μουσικής σε σχολείο όπου υπάρχουν παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες, την προπονητική στο μποξ καθώς και την αγάπη που έχει στα ταξίδια καβαλώντας την μηχανή του και κινηματογραφώντας περιοχές της Ελλάδας.

Ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, ήρεμος και αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει, στα .όνειρά του και στους στόχους που έχει θέσει από εδώ και πέρα.

Για όσους δεν γνωρίζουν τον Μάριο Κατσή διαβάστε ένα μικρό βιογραφικό:

Ο Μάριος Κατσής ανήκει στους κορυφαίους αθλητές του Kick Boxing όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο με πορεία που χρονολογείται από το 1998! Έχει πίσω του μια καριέρα γεμάτη διακρίσεις με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Παγκόσμιου τίτλου της WPKC στα -91 κιλά το 2003!

Έχει υπάρξει ακόμα 3 φορές πρωταθλητής Ευρώπης, το 2002 και το 2003 στην WPKC στα -91 κιλά και το 2007 στην WKN στα 96,4 κιλά. Από το 1998 ως το 2002 έχει καταφέρει σημαντικές διακρίσεις και τίτλους στην γειτονική Ιταλία, ενώ έχει και 5 συμμετοχές σε επίσημα Κ-1 στο εξωτερικό με σημαντικούς αντιπάλους όπως οι Rob Van Esdong, Andrea Vittori, Deni Marhold, Peter Varga, Philips, Varniza, Beciroviz, Suleiman, Mulder, Tihamer Bruner, Ambe με αγώνα στην Ιαπωνία κ.α.

Ακολουθήστε τον Μάριο Κατσή στο κανάλι του στο youtube Go 2 adventure

Δείτε την συνέντευξη στο Ράδιο Πρέβεζα 93


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (10): Παραδίδει μαθήματα τουριστικής ανάπτυξης ο Νίκος Ζαχαριάς

Επόμενο Άρθρο

Και οι 13 ήταν υπέροχοι – Μεγάλη νίκη του ΠΑΣ 2-0 τον Αετό Αγιάς

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...