Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 18:26

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (10): Παραδίδει μαθήματα τουριστικής ανάπτυξης ο Νίκος Ζαχαριάς

Όταν μία πόλη έχει όλα τα καλά και ορισμένοι που έχουν θέσεις εξουσίας, σφυρίζουν αδιάφορα ή τουλάχιστον κάνουν μια προσπάθεια για το Θεαθήναι, τότε η συμβουλή μας είναι να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα τουριστικής ανάπτυξης από τον καθηγητή Νίκο Ζαχαριά.

Το καθηγητής δε το λέμε τυχαίο, αφού ο Δήμαρχος Πάργας πριν αναλάβει τα ινία του Δήμου είχε διευθυντική θέση σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και η σφραγίδα του είναι χαραγμένη ακόμη στους παλιούς μαθητές του, οι οποίοι μόνο με αγάπη μιλούν.

Ο Δήμαρχος Πάργας απέδειξε ότι για να γίνει οτιδήποτε πρέπει να γίνει με μυαλό, διάθεση, σχέδιο και ένα μεγάλο χαμόγελο.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, τους οποίους αναφέρει σε κάθε τι που γίνεται στην Πάργα, όχι σαν ορισμένους που τους κρύβουν και βάζουν μπροστά το ΕΓΩ τους και τίποτε άλλο, έχουν κερδίσει το στοίχημα με τους πολίτες.

Ο Νίκος Ζαχαριάς και οι συνεργάτες του, έχουν πιάσει τον παλμό και μάταια ορισμένοι προσπαθούν διαδίδοντας φήμες τις δεκάρας αριστερά και δεξιά, να βάλουν ”τρυκλοποδιές”.

Η Πάργα από μόνη της αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση, για πολλά μέρη της Ελλάδας και του Εξωτερικού, για το θέμα της τουριστικής προβολής, άλλωστε δεν είναι τυχαία ότι η Πάργα αποτελεί εδώ και δεκαετίες έναν από του Top τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Η τεράστια τουριστική κίνηση που έγινε στην Πάργα με την δημοπρασία των πρώην παιδικών κατασκηνώσεων στην Λούτσα και την Black Delta, συμφερόντων Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μόνο οφέλη θα φέρει για την Πρέβεζα, αλλά και την Ήπειρο.

Η επένδυση όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα αγγίξει πολλά μήρια…. θα δώσει το 50% των θέσεων, σε ντόπιους από την ευρύτερη περιοχή, δηλαδή θα βοηθήσει κατά έναν μεγάλο βαθμό στην ανεργία και όχι μόνο.

Επίσης θα αποφέρει στον Δήμο σε βάθος χρόνου 40ετων περί τα 15.000.000 ευρώ,  ποσό τεράστιο, το οποίο ο Δήμος Πάργας θα το εκμεταλλεύεται προς όφελος των δημοτών του.

Εκτός από τα παραπάνω, θα αποφέρει μεγαλύτερη αίγλη, από όσο έχει σήμερα η Πάργα, ενώ θα ”ανοίξει” την όρεξη και για παρόμοιες επιχειρηματικές δραστηριότητες και από άλλους επενδυτικούς ομίλους.

Μάλιστα ο κ. Χαράλαμπος Μπαρούτας, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Black Delta μιλώντας προς τον Δήμαρχο Πάργας είπε ότι θα ”βάλουν” πλάτες ως όμιλος, προκειμένου η Πρέβεζα να αποκτήσει και Πανεπιστημιακά Τμήματα που έχουν να κάνουν με σπουδές στον Τουριστικό Κλάδο.

Η ομάδα Ζαχαριά κέρδισε ένα στοίχημα, αλλά δε μένει εκεί, αφού σύμφωνα με τον δήμαρχο, θα γίνουν συνέχεια κινήσεις που θα φέρουν στο στολίδι της Ηπείρου και όχι μόνο, παρόμοιες επενδυτικές κινήσεις.

Δουλειά και μόνο Δουλειά….

Εμείς ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΕΒΕΖΑ

”Η δημοσιογραφία δεν προστατεύει τις Αρχές, η δημοσιογραφία προστατεύει τους πολίτες – Νόμος” – Γιάννης Βασιλειάδης


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Από Δευτέρα η διάθεση δωρεάν self-test για μαθητές και εκπαιδευτικούς

Επόμενο Άρθρο

Μάριος Κατσής: Ο πρωταθλητής της ”καρδιάς μας” – Συνέντευξη στο Ράδιο Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...