Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 10:35

Κώστας Μπάρκας: Μετά το φιάσκο της κυβέρνησης με τα «σκόιλ ελλικίκου» και νέο φιάσκο με τις μάσκες στα σχολεία

Ως επιστέγασμα της πλήρους αποτυχίας των χειρισμών της κυβέρνησης για τον τρόπο που επίλεξε να ανοίξει τα σχολεία, χαρακτήρισε το νέο φιάσκο με τις προδιαγραφές των μασκών που μοιράστηκαν στους μαθητές, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, κατά την τοποθέτησή του στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Τηλεοπτικού Σταθμού Open.

Όπως σημείωσε ο κ. Μπάρκας, «Η κυβέρνηση δεν κάλυψε κανένα αίτημα δημάρχων, ειδικά της Περιφέρειας και εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, για άνοιγμα των σχολείων, τα οποία είναι κλειστά. Σχολεία, στα οποία έχουν γίνει επισκευές και θα μπορούσαν ενδεχομένως να καλύψουν τις ανάγκες για αύξηση των τμημάτων, άρα να μειωθεί ο αριθμός των μαθητών ανά αίθουσα. Η κυβέρνηση επίλεξε να ανοίξει τα σχολεία χωρίς να κάνει ένα τεστ για ανίχνευση κορωνοϊού. Επίλεξε να ανοίξει τρα σχολεία αυξάνοντας τελικά τον αριθμό των μαθητών ανά αίθουσα και χωρίς την πρόσληψη επιπλέον καθηγητών. Αυτά έκανε η κυβέρνηση και είχε όλο τον χρόνο να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Αντί αυτών, επίλεξε να φτιάξει μάσκες. Μετά το σκόϊλ ελλικίκου του κ. Βρούτση, έχουμε νέο φιάσκο της κυβέρνησης. Φιάσκο στο οποίο των μπαλάκι των ευθυνών πηγαίνει από την κ. Κεραμέως στον κ. Θεοδωρικάκο. Ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλο. Τη στιγμή που τα σχολεία ανοίγουν χωρίς τις απαραίτητες προϋποθέσεις, με αποτέλεσμα να έχουμε ήδη κρούσματα σε μαθητές και σε καθηγητές».

Δείτε σχετικά στο παρακάτω video:

Προηγούμενο Άρθρο

Ξεκίνησαν τις προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους οι αθλητικοί σύλλογοι – Σε αναμονή των αποφάσεων

Επόμενο Άρθρο

Γ.Ν. Πρέβεζας: Ευχαριστήριο για την προσφορά Ηλεκτροκαρδιογράφου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Κώστας Μπάρκας: Μικρόψυχη και ανάλγητη αντάμα, «η κυβέρνηση των αρίστων» αρνείται και τα προφανή για τους σεισμόπληκτους του Νομού Πρέβεζας

Απορρίφθηκε, χωρίς καμία αιτιολογία, η Τροπολογία που κατατέθηκε χθες προς […]