Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024, 20:59

Κρίσιμο παιχνίδι για τον Φιλαθλητικό ΓΣ Πρέβεζας το Σάββατο στο ΔΑΚ

Η ομάδα της Πρέβεζας, η οποία παραμένει αήττητη από την αρχή της σεζόν, υποδέχεται στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον ΑΣ Ελπίς, στα play off του Πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

Τα κορίτσια του Φιλαθλητικού, στην έως τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα, έχουν αποδείξει πως διαθέτουν πραγματική ψυχή και είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν με δυναμισμό και αθλητικό ήθος, κάθε ομάδα, εντός αλλά και εκτός έδρας.

Στο σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου, η παρουσία του φίλαθλου κοινού, που πρέπει να γεμίσει το ΔΑΚ, θα αποτελέσει σίγουρα «ένεση» ηθικού για τις αθλήτριες του Φιλαθλητικού, οι οποίες δηλώνουν πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα στο κοινό της Πρέβεζας.

Η παρουσία του κόσμου στο ΔΑΚ θα αποτελέσει σίγουρα μια σημαντική στήριξη στην ομάδα της Πρέβεζας στην προσπάθειά της για την άνοδο, αλλά και μια αναγνώριση και ικανοποίηση για την αξιόλογη πορεία της έως τώρα.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου στηρίζουμε τον Φιλαθλητικό για την άνοδο στην pre league Γυναικών.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου αποδεικνύουμε έμπρακτα, με την παρουσία μας, πως είμαστε δίπλα στην ομάδα, και χειροκροτούμε την προσπάθεια των κοριτσιών του Φιλαθλητικού.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Εξαιρετική συνεργασία Π.Υ. Πρέβεζας και ομάδας Πυρασφάλειας της Μαρίνας στην άσκηση ετοιμότητας (βίντεο-φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Η τοποθέτηση Γιώργου Νίτσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την διαχείριση των απορριμάτων στον Δήμο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...