Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 0:31

Κατά πλειοψηφία η πρόταση Καραμανίδη για εξουσιοδότηση στον Δήμαρχο για το Κολυμβητήριο (βίντεο)

Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου, σημερινός ανεξάρτητος σύμβουλος Δημήτρης Καραμανίδης, προχώρησε σε μία κίνηση ”πίεσης” προς την δημοτική αρχή, για το θέμα του Κολυμβητηρίου.
Ο ίδιος όπως ενημέρωσε τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου επισκέφθηκε το υφυπουργείο Αθλητισμού στις 18 Ιανουαρίου, όπου συζήτησε για το θέμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου με υπηρεσιακούς παράγοντες.
Μάλιστα ο ίδιος όπως ανέφερε, μετά τις επαφές που έκανε, ενημερώθηκε πως το θέμα έχει ”παγώσει” και δεν έχει γίνει οτιδήποτε από πλευράς του Δήμου.
Ο Δημήτρης Καραμανίδης ζήτησε από τους δημοτικούς συμβούλους να δοθεί εξουσιοδότηση στον Δήμαρχο Πρέβεζας, προκειμένου να κινηθούν όλες οι διαδικασίες από πλευράς Δήμου για να ζητηθεί αυξηθεί της χρηματοδότησης για τα έργα που πρέπει να γίνουν.
”Δεν πρέπει να χαθεί και άλλος χρόνος. Ο Δήμος πρέπει χθες και όχι σήμερα να προχωρήσει στην κατάθεση ολόκληρου του φακέλου και να ζητήσει αύξηση του ποσού από 250.000 σε 550.000 ευρώ” είπε χαρακτηριστικά.

Το θέμα συζητήθηκε προ ημερησίας με την πρόταση που κατέθεσε:‘’Εξουσιοδότηση στον δήμαρχο Πρέβεζας να καταθέσει αίτηση από την οποία θα ζητάμε για επαύξηση του ποσού από τις 250.000 στις 550.000 ευρώ, προκειμένου να μεταφερθεί από το πρόγραμμα ΠΔΕ, στο νέο πρόγραμμα ΕΠΑ, όπου θα συνοδεύεται από πλήρη τροποποιημένη μελέτη με όλα τα τεύχη’’, να περνάει κατά πλειοψηφία, αφού η Λαϊκή Συσπείρωση ψήφισε παρών και η Ανυπότακτη κίνηση ψήφισε την δική της πρόταση.

Δείτε το βίντεο και το τι ειπώθηκε μεταξύ Δημήτρη Καραμανίδη και Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου

Προηγούμενο Άρθρο

Το ABC Success Lab έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και μοίρασε πλούσια δώρα

Επόμενο Άρθρο

Ανέλαβε ”δράση” ο Δημήτρης Καραμανίδης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...