Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 12:04

Ανέλαβε ”δράση” ο Δημήτρης Καραμανίδης

Απελευθερωμένος από οποιαδήποτε θέση ”εξουσίας” και ευθύνης ο ανεξάρτητος σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης, στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο που κάθισε στα καθίσματα και όχι στο προεδρείο του συμβουλίου έδειξε ότι θα εργαστεί και θα τρέξει, για θέματα που αφορούν τον Δήμο.

Ήδη ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση έφερε προ ημερησίας το θέμα του Κολυμβητηρίου Πρέβεζας, προκειμένου το σώμα να δώσει εξουσιοδότηση στον Δήμαρχο, προκειμένου να αναλάβει να ετοιμάσει άμεσα τον πλήρη φάκελο του έργου, προκειμένου να ζητηθεί αύξηση το ποσό κατά 260.000 ευρώ.

Η πρόταση του πέρασε κατά πλειοψηφία, όχι γιατί δεν συμφωνούσαν όλες οι παρατάξεις, απλά όπως είπε ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης, το θέμα έπρεπε να το φέρει ο Δήμαρχος και όχι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Αυτή ήταν ένα θετικό δείγμα του Δημήτρη Καραμανίδη, ο οποίος όπως είπε και από το βήμα του Συμβουλίου, θα συνεχίσει να εργάζεται για το καλό των δημοτών και της Πρέβεζας.

Αναμένουμε λοιπόν την επόμενή του κίνηση που ευχόμαστε να μας εκπλήξει εξίσου ευχάριστα.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Κατά πλειοψηφία η πρόταση Καραμανίδη για εξουσιοδότηση στον Δήμαρχο για το Κολυμβητήριο (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Ο Δήμος Πρέβεζας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στους εργαζόμενους της Δ.Ε Ζαλόγγου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...