Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023, 5:16

Καλοτάξιδι η νέα Εβδομαδιαία Πανηπειρωτική εφημερίδα με εκδότη τον Χρήστο Τσούτση

Κυκλοφόρησε το Σάββατο 27 Μαρτίου, η νέα εβδομαδιαία  Πανηπειρωτική Εφημερίδα με τίτλο ”Δημοκρατική Φωνή” και εκδότη τον πρεβεζάνο Χρήστο Τσούτση.

Πρόκειται για μία νέα και φρέσκια σε ιδέες επαγγελματική δουλειά, όπου μέσα σε 48 έγχρωμες σελίδες θα μπορούν οι αναγνώστες να διαβάσουν την τρέχουσα επικαιρότητα της Ηπείρου, καθώς και αρθρογραφία από δυνατές δημοσιογραφικές πένες.

Η κυκλοφορία της εφημερίδας θα γίνεται Κάθε Σαββατοκύριακο και θα μπορούν οι αναγνώστες να την βρουν σε πολλά κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την Ήπειρο.Μάλιστα στο πρώτο φύλλο της η νέα εφημερίδα έχει επιλέξει ως κεντρικό της θέμα ”Ανεμογεννήτριες μια αιωρούμενη απειλή πάνω από την Ήπειρο.” , ενώ στο εσωτερικό της φιλοξενεί συνεντεύξεις του Κωστή Χατζιδάκη – ”Οι εθνικές συντάξεις θα καταβληθούν πριν το Πάσχα.”, της Όλγας Γεροβασίλη – ”Δεν ζητάμε εκλογές με 7500 νεκρούς.” και τους :Χρήστου Κατσώτη – “Η οργή να γίνει Δύναμη”.

Στο πρώτο φύλλο ακόμη μπορούν οι αναγνώστες να διαβάσουν και μία πλούσια αρθρογραφία από τους:

Ευκλείδη Τσακαλώτο, Γιάνη Βαρουφάκη, Γιώργου Στύλιου, Μερόπης Τζούφη, Τριαντάφυλλου Αλμπάνη, και Μιχάλη Κατρίνη.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και λόγω των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια και στο Ζάλογγο ” Η δική μας τοπική ιστορία”

Σύμβουλος έκδοσης είναι ο Άρης Ραβανός.

Το onprevezanews.gr εύχεται σε όλους τους συντελεστές να είναι καλοτάξιδι και να κάνει πολλά έγκυρα ταξίδια στον κόσμο της ενημέρωσης.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ψωμί delivery στα απομακρυσμένα χωριά της Λάκκας Σουλίου

Επόμενο Άρθρο

Ανυπότακτη Κίνηση: Ως ΕΔΩ!!! Σε κρανίου τόπο έχει μετατραπεί ένα μεγάλο τμήμα της παραλίας της Πρέβεζας!!!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...