Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 12:12

Ψωμί delivery στα απομακρυσμένα χωριά της Λάκκας Σουλίου

Οι εποχές είναι δύσκολες λόγω της Πανδημίας, και ο φόβος βρίσκεται παντού, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι λαμβάνοντας όλα τα μέτρα επισκέπτονται καθημερινά απομακρυσμένα χωριά του νομού Πρέβεζας, δίνοντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε ηλικιωμένους και ανήμπορους ανθρώπους πάντα με το χαμόγελο και την καλή διάθεση.

Το onprevezanews.gr σας παρουσιάζει τον Σταύρο Καλαμπόκη, ο οποίος έχει μαζί με την οικογένειά του Φούρνο στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας, ωστόσο ο ίδιος καθημερινά έχει αναλάβει το delivery ψωμιού και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης στα πιο απομακρυσμένα χωριά της Λάκκας Σουλίου.

Μάλιστα ο Σταύρος είναι ο άνθρωπος που επισκέπτεται καθημερινά όλους εκείνους τους ανθρώπους που είναι είτε ανήμποροι είτε ηλικιωμένοι και πάντα με το χαμόγελο προσπαθεί να τους εξυπηρετήσει.

Ο ίδιος καθημερινά λαμβάνει πολλές ευχές και συμβουλές από τους ηλικιωμένους για την βοήθεια, ενώ λειτουργεί και ως ένα είδος αγγελιοφόρου μεταφέροντας ειδήσεις από την ευρύτερη περιοχή.

Το δρομολόγιο ξεκινάει από τις 10 το πρωΐ και ολοκληρώνεται αργά το μεσημέρι με τον Σταύρο να έχει ως παρέα στο μικρό φορτηγάκι τον 80χρονο παππού του Θεοχάρη, έναν άνθρωπο που αγαπά και σέβεται.

Μάλιστα κατά την διάρκεια του δρομολογίου ο παππούς Θεοχάρης λέει πολλές ιστορίες με νόημα στον εγγονό του, ιστορίες μέσα από την ζωή.

Προηγούμενο Άρθρο

Πόσο δύσκολο είναι να αλλάξουν δύο λάμπες;;; Έλεος με την αδιαφορία των αρμοδίων

Επόμενο Άρθρο

Καλοτάξιδι η νέα Εβδομαδιαία Πανηπειρωτική εφημερίδα με εκδότη τον Χρήστο Τσούτση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...