Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024, 2:27

Και το όνομα αυτού… HELLASOD Α.Ε – Η εταιρία που θα αλλάξει τον χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας

Συνεδρίασε την 1η Οκτωβρίου η επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού η οποία αξιολόγησε την μία και μοναδική προσφορά που υπήρχε από την εταιρία HELLASOD Α.Ε, για το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ» προϋπολογισμού 152.997,40 € (με Φ.Π.Α.)”.

Η συγκεκριμένη εταιρία με ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό όπως διαβάζουμε και στην επίσημη ιστοσελίδα της, ήταν η μοναδική που κατέθεσε προσφορά για το έργο με το ποσοστό της έκπτωσης να φτάνει το 2%.

Το έργο συμπεριλαμβάνει την προμήθεια και την τοποθέτηση έτοιμου φυσικού προκαλλιεργημένου χλοοτάπητα για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας ”Αθανασία Τσουμελέκα”.

Προβλέπεται η διαμόρφωση της επιφάνειας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου με αντικατάσταση του υπάρχοντος χλοοτάπητα συνολικού εμβαδού 8.300 τ.μ.

Στην ίδια μελέτη εκτός την προμήθεια του νέου έτοιμου φυσικού προκαλλιεργημένου χλοοτάπητα, υπάρχει επίσης η μεταφορά του και η τοποθέτησή του με όλες τις απαιτούμενες εργασίες όπως η αφαίρεση του υφιστάμενου χλοοτάπητα στο σύνολό του με ειδικό μηχάνημα, η ομαλοποίηση και επιπεδοποίηση των οποιονδήποτε ανωμαλιών και μικρών υψομετρικών διαφορών με ειδικά μηχανήματα και η διάστρωση νέου θερμόφιλου χλοοτάπητα, ώστε ο αγωνιστικός χώρος να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Τα χρήματα είναι ήδη εγγεγραμμένα στον προϋπολογισμό του Δήμου Πρέβεζας σε ξεχωριστό κωδικό, ενώ η χρηματοδότηση προέρχεται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), αναφέρεται η 15ετη αναπτυξιακή της πορεία στο χώρο, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της ως τον 12ο παίκτη.

Μάλιστα σε ένα διάστημα μόλις δυο ετών, η HELLASOD είναι η μοναδική εταιρία πρασίνου που ανέλαβε και έφερε εις πέρας με επιτυχία μεγάλο αριθμό ανακατασκευής γηπέδων και προπονητικών κέντρων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Από το 2010 έχει παραδώσει στις προκαθορισμένες προθεσμίες και “με το κλειδί στο χέρι” συνολικά επτά (7) επιλεγμένα γήπεδα “κοσμήματα” της Super League σε όλη την Ελλάδα.

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ
Ο χλοοτάπητας είναι το βασικότερο στοιχείο σε ένα σύγχρονο γήπεδο. Η ποιότητά του μπορεί να υποβαθμιστεί με απρόβλεπτες συνέπειες! Οι κυριότεροι παράγοντες υποβάθμισής του είναι οι εξής: παλαιότητα, κακή κατασκευή, υπερβολική χρήση, ελλιπής συντήρηση κ.α. Η HELLASOD προσφέρει άμεση και οικονομική λύση με δυο μεθόδους:

Η HELLASOD Α.Ε χρησιμοποιεί δύο μεθόδους τον “FAST TERRAIN” ή τον “SEMI-CONSTRUCTIOΝ”, ανάλογα την κατάσταση που υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό που εγγυάται η εταιρία είναι η άμεση και οικονομική λύση με μέγιστη παράδοση τις 3 εβδομάδες, αρκεί να μην υπάρχει αγωνιστική περίοδος.

Το μόνο που απομένει είναι όλα τα παραπάνω να τα δούμε στην πράξη…

Προηγούμενο Άρθρο

Οριστικοποιήθηκαν οι υποψήφιοι για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ στο Νομό Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Μεγάλο διπλό του ΠΑΣ στο Νυδρί με δύο γκολ του Φώτη Σιδέρη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Ενημέρωση σχετικά με τις αποζημειώσεις και την αποκατάσταση των ζημιών του σεισμού τις 21 Μαρτίου στην ΔΕ Φαναρίου του Δήμου Πάργας

Το τελευταίο διάστημα μέσω δημοσιευμάτων και ανώνυμων αναρτήσεων στο διαδίκτυο […]