Τρίτη, 7 Μαΐου 2024, 16:19

Μεγάλο διπλό του ΠΑΣ στο Νυδρί με δύο γκολ του Φώτη Σιδέρη

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο του Νυδριού, κερδίζοντας τον τοπικό Οδυσσέα με 2-0 για την 2η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Μπορεί ο αγωνιστικός χώρος να ήταν βαρύς λόγω της βροχής που υπήρχε μέχρι και λίγες ώρες πριν τον αγώνα, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Μπέκα, στο μυαλό τους είχαν μόνο τη νίκη και εφάρμοσαν πιστά τις οδηγίες του.

Τα πρώτα λεπτά αναγνωριστικά, μέχρι οι παίκτες του ΠΑΣ να βρούνε τα πατήματά τους στο γήπεδό, κάτι που δεν άργησε να γίνει, αφού στο 35ο λεπτό ο αρχηγό του ΠΑΣ Πρέβεζα Φώτης Σιδέρης με ένα δυνατό αριστερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σκιαδά, κάνοντας το 0-1.

Πριν το τέρμα του Σιδέρη είχαν προηγηθεί δύο πολύ καλές ευκαιρίες για την ομάδα της Πρέβεζας, στο 16ο λεπτό ο Σιδέρης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Οδυσσέα και στο 26ο λεπτό μετά την πάσα από τα αριστερά του Βασιλείου ο Έρικ με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Μετά το τέρμα του Φώτη Σιδέρη ο ΠΑΣ, συνέχισε να είναι επιθετικός και στο 36ο λεπτό έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του αλλά το σουτ του Βέλγου Έρικ σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Οδυσσέα.

Το 0-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, με τον ΠΑΣ να δείχνει πιο δυνατός στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο ζητούσε και άλλα τέρματα προκειμένου να σφραγίσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Στο 73ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Φώτη Σιδέρη, ο οποίος βρέθηκε μόνος του απέναντι από την εστία των γηπεδούχων δεν κατάφερα να σημειώσει το γκολ, αφού οι αμυντικοί πρόλαβαν και έδιωξαν την μπάλα εκτός γηπέδου.

Στο 76ο λεπτό ο Βασιλείου έκανε την σέντρα από την δεξιά πλευρά, αλλά η κεφαλιά ψαράκι του Φώτη Σιδερή δεν βρήκε και πάλι τον στόχο της.

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Πρέβεζα προσπαθούσε για το δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν μπορούσε σε πολλές φάσεις.

Όμως ότι δεν έκανε τόσες φορές πριν ο Φώτης Σιδέρης το κατάφερε στο 85ο λεπτό με μία προσωπική του ενέργεια και δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2, που ήταν και το τελικό και δίκαιο σκορ, υπέρ του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπαϊλης με βοηθούς τους κ.κ. Κατσαμπίρη και Πάτση.

Οδυσσέας Νυδριού (Πολίτης Πάνος): Σκιαδάς, Brapaj, Νάνος-Βερύκιος, Καταγής, Γεωργάκης, Σκέμπης (63ο Λάζαρης), Γαζής, Θειακός (78ο Καρτάνος), Καρέλης, Κτενάς (46ο Zace), Βουλγαρίδης.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας Άγγελος): Κώτσης, Βασιλείου, Τσάτσος (71ο λ.τ Έλτον), Καραγιώργος, Κώστας, Σκαμνέλος, Πόποτας (87ο Παπαγεωργίου), Έρικ, Σιδέρης (87ο Χήτος), Καβαλάρης, Ράμμος (59ο Τριάντος).

Προηγούμενο Άρθρο

Και το όνομα αυτού… HELLASOD Α.Ε – Η εταιρία που θα αλλάξει τον χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Σάρωσαν τα μετάλλια τα κορίτσια του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...