Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, 6:56

Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλα δρώμενα στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πρέβεζας

Με ένα πρόγραμμα διαμορφωμένο στις ιδιαίτερες συνθήκες που επιβάλλουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, ο Δήμος Πρέβεζας θα δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης να παρακολουθήσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις οι οποίες απευθύνονται στο κοινό όλων των ηλικιών.
Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλα δρώμενα θα φιλοξενηθούν σε ανοιχτούς “ελεγχόμενους” ως προς την προσέλευση του κοινού χώρους δηλαδή το Ωδείο της Νικόπολης, το Δημοτικό Κηποθέατρο και τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο.

Η αντιδήμαρχος Πρέβεζας Αθηνά Κωνσταντάκη

Το πρόγραμμα παρουσίασε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Πρέβεζας Αθηνά Κωνσταντάκη η οποία επεσήμανε οι εκδηλώσεις είναι συνολικά 31 ξεκινούν τον Ιούλιο και ολοκληρώνονται τον Αύγουστο.

Πέραν των ιδιωτών που θα πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις με εισιτήριο ο Δήμος σύμφωνα με την κ.Κωνσταντάκη διοργανώνει αξιόλογες δικές του με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η Συμφωνική Ορχήστρα των Ιωαννίνων με το “Χαμόγελο της Τζοκόντα”, ο Βασίλης Τριάντης και μια πλειάδα αξιόλογων μουσικών, ο κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης, η παράσταση “Γυναίκα της Ζάκυθος”, μουσική παράσταση με απαγγελία υπό την διεύθυνση του Θεόδωρου Λεμπέση, μια ξεχωριστή συνάντηση των Κώστα Μήτση, Πετρολούκα Χαλκιά και Αρετής Κετιμέ καθώς και ένα αφιέρωμα στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ απαρτίζουν τον βασικό κορμό των εκδηλώσεων του Δήμου. 

Μάλιστα όπως τόνισε η αντιδήμαρχος σε αυτές θα προστεθεί και ένα διήμερο εκδηλώσεων από το Preveza jazz festival γύρω στον Δεκαπενταύγουστο.Φυσικά όλα αυτά σύμφωνα με τους κανόνες που θα ισχύσουν για την πληρότητα των χώρων φιλοξενίας πολιτιστικών αλλά και αθλητικών εκδηλώσεων που επίσης θα εμπλουτίσουν το καλοκαίρι του 2020 στην Πρέβεζα.


Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Δείτε την παρουσίαση από την κάμερα του onprevezanews.gr
Προηγούμενο Άρθρο

Εκδήλωση- κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Συνάντηση συνεργασίας με την Πρόεδρο του ΕΟΤ κα Γκερέκου για τον Δήμαρχο Πρέβεζας και τους συνεργάτες του

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...