Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 12:45

Εκδήλωση- κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης Πρέβεζας

“Μετά από ένα μεγάλο διάστημα, την περίοδο εγκλεισμού λόγω των περιοριστικών μέτρων, όλοι μας αντιληφθήκαμε ακόμα περισσότερο την ανάγκη για καθαρούς, προσεγμένους χώρους πρασίνου, πολιτισμού και αναψυχής, προσβάσιμους σε όλους τους δημότες αυτής της πόλης. Αυτή η ανάγκη ήρθε σε πραγματική αντίφαση με την πραγματικότητα στην πόλη μας. Επίσης, στον απόηχο του νόμου για το Περιβάλλον που ψήφισε η κυβέρνηση στη Βουλή, ο οποίος σηματοδοτεί μια γενική επίθεση του μεγάλου κεφαλαίου, σε δάση, αιγιαλούς ακόμα και σε προστατευόμενες περιοχές η Λαϊκή Συσπείρωση Πρέβεζας παίρνει την πρωτοβουλία τιμώντας την περασμένη Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα και συμμετοχή στις δράσεις το Σάββατο 20.06 στις:

6.00 μ.μ. Συμβολική ποδηλατοπορεία με αφετηρία στο Λιμάνι (μπροστά από του Λούνα Παρκ) στο παραλιακό μέτωπο της πόλης προβάλλοντας την ανάγκη της χρήσης του ποδηλάτου στην καθημερινότητα μας και τη δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων.

7.00 μ.μ. Βοτανικός κήπος. Παρουσίαση των θέσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε σχέση με το παραλιακό μέτωπο. Ανοιχτή ομιλία και παρεμβάσεις.”

Προηγούμενο Άρθρο

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Θέσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – ΝΕΑ ΦΑΣΗ»

Επόμενο Άρθρο

Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλα δρώμενα στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...