Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 11:26

Η 48η επέτειο του Πολυτεχνείου τιμήθηκε από το Εργατικό Κέντρο, φορείς και σωματεία

Τιμήθηκε η 48η επέτειο του Πολυτεχνείου από το Εργατικό Κέντρο, φορείς και σωματεία, στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας, το απόγευμα της Τετάρτης.

Στην μικρή εκδήλωση μνήμης βρέθηκε ο δήμαρχος Πρέβεζας και εκπρόσωποι κομμάτων, οι οποίοι κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης.

Το μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας Γιώργος Λιάσκος εκφώνησε τον σύντομο λόγο, μιλώντας για τις σκληρές δοκιμασίες του Ελληνικού Λαού που είναι μακροχρόνιες και συνεχίζουν να είναι λόγω και της Πανδημίας, κλείνοντας με το διαχρονικό σύνθημα ‘’για ψωμί, Παιδεία, ελευθερία’’, που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να αποτελούν κινητήρια δύναμη για αγώνες και επαγρύπνηση για τη Δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Το Πολυτεχνείο ζει και μας εμπνέει για διεκδικήσεις και τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας” κατέληξε.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από το δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας Χρήστο Δημόπουλο, τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Πρέβεζας Παναγιώτη Λελοβίτη και εκπροσώπους από το Σωματείο Χειριστών Ν. Πρέβεζας, το Σωματείο εμποροϋπαλλήλων και λοιπών ιδιωτικών υπαλλήλων δήμου Πρέβεζας, το Σωματείο καθαριστριών Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας, το ΚΙΝΑΛ Πρέβεζας και τη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας.

Προηγούμενο Άρθρο

Συνελήφθησαν δύο άτομα για υποθέσεις κυκλοφορίας πλαστών χαρτονομισμάτων στην Πρέβεζα και ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας συνεργός τους

Επόμενο Άρθρο

Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας: Διαμαρτυρία σχετικά με τη μετακίνηση του Πανεπιστημιακού Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...