Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 14:12

Η Πρέβεζα γιόρτασε τον Πολιούχο Αγ. Χαράλαμπο παρουσία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου

Η Πρέβεζα γιόρτασε τον Πολιούχο της Αγ. Χαράλαμπο, παρουσία αρχών, φορέων και πιστών, τηρώντας τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Στους εορτασμούς παραβρέθηκε ο εκ μέρος της Ελληνικής Κυβέρνησης ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, τον οποίο συνόδευσε ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνος Σκούμας.

Η Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Χαραλάμπους έγινε παρουσία του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, ο οποίος συλλειτούργησε με τους Μητροπολίτες Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος και Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμος.

Το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις έδωσαν ο Βουλευτής Ν.Δ Ν. Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο Γενικός Περιφερειακός Δ/ντής Αστυνομίας Ηπείρου Ταξίαρχος Κ. Δούβαλης, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Δαρδαμάνης, Γρηγόρης Κουμπής, Γιώργος Σαργιάνογλου, Νίκος Παγγές, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Χρήστος Μπαϊλης, Γιώργος Νίτσας, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Μιχάλης Σπυρέλης, οι προϊστάμενοι Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας και στρατού και πλήθος πιστών, τηρώντας όμως όλοι τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Στα μέτρα ασφαλείας συνέδραμε η ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας, ενώ στην λιτάνευση την εικόνα του Αγ. Χαραλάμπους μετέφεραν σπουδαστές της ΑΕΝ Ηπείρου, συνοδεία της Φιλαρμονικής ορχήστρας ”ΟΡΦΕΑΣ”.

Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας ακολούθησε μικρή δεξίωση στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα Ρουαγιάλ, όπου ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης προσέφεραν δώρα στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Προηγούμενο Άρθρο

Με όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό ξεκίνησε ο εορτασμός για τον πολιούχο της Πρέβεζας Άγιο Χαράλαμπο

Επόμενο Άρθρο

Νέες ενστάσεις της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην ανάπλαση του λατομείου Νέας Κερασούντας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...