Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 6:58

Η Ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ και ο Πρεβεζάνος ”Στρατηγός”

Οι Ευρωεκλογές τελείωσαν και η επικεφαλής – με απόφαση του Πρωθυπουργού – της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ γράφει πλέον την δική της ιστορία στην Πολιτική ζωή της Χώρας μας, όντας πλέον η πρώτη ΑΙΡΕΤΗ γυναίκα που κερδίζει 3 συνεχόμενες θητείες στην Ευρωβουλή καταγράφοντας κάθε θητεία και εντυπωσιακή αύξηση των αριθμών ψήφων της!

Επιγραμματικά, το 2014 έλαβε το 15% των ψήφων της παράταξής της, το 2019 το 19% & το 2024 το 25% ( !!! ) του συνόλου των ψήφων που έλαβε στις εκλογές η Νέα Δημοκρατία, ποσοστά πραγματικά εντυπωσιακά που δεν συνηθίζουμε να παρατηρούμε στην Ελλάδα, λόγω της αναμενόμενης φθοράς που επιφέρει κάθε φορά ένα αξίωμα που κατέχει ένας πολιτικός.

Πολλοί είναι οι λόγοι που ο καθένας θα μπορούσε να ερμηνεύσει αυτή την επιτυχία, όμως στα πολιτικά & δη στα κομματικά ΝεοΔημοκρατικά στέκια το όνομα που ακούγεται είναι ένα… Γιώργος ΛΑΚΚΑΣ (φωτό) Ο «δικός» μας Γιώργος, Πρεβεζάνος, από την Νέα Κερασούντα, ο επί 15 χρόνια πιο στενός συνεργάτης της Ελίζας & Διευθυντής του γραφείου της, όπου μαζί ξεκινήσανε την πολιτική της διαδρομή το 2009, πρωτοεμφανιζόμενη τότε υποψήφια & κατόπιν εκλεγμένη Βουλευτής Ά Αθηνών.

Όπως αναφέρει δημόσια και η ίδια – και κατά την επίσκεψη της τον Απρίλιο στον Νομό μας – από τον Γιώργο ξεκινάνε και κα λήγουν όλα ! Όλοι μιλάνε για ένα πανέξυπνο & χαρισματικό άτομο, κορυφαίο πολιτικό μυαλό, μέτρ της πολιτικής επικοινωνίας όπου σχεδίασε & οργάνωσε μια πολιτική καμπάνια μαεστρικά, ακολουθώντας την γραμμή & τα συνθήματα που χρησιμοποιεί και ο ίδιος διαχρονικά στην διαδρομή του…«όμορφα & αθόρυβα, μακριά από πολλές κουβέντες & πολιτικές ίντριγκες, περνάμε απαρατήρητοι & κάτω από τα ραντάρ…» !!! Άλλωστε άπαντες αναγνώρισαν πως η Ελίζα Βόζεμπεργκ έκανε την καλύτερη προεκλογική καμπάνια στις εκλογές που πέρασαν από κάθε άλλο υποψήφιο από κάθε κόμμα.

Εύγε λοιπόν στον «δικό» μας Γιώργο, που πολλοί περιμένουν πολλά από εκείνον αναμένοντας τις επόμενες κινήσεις του….

Προηγούμενο Άρθρο

Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση του 6χρονου στο Πανεπιστημιακό του Ρίο – Σωτήριες οι ενέργειες των ιατρών του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Το ONTV θα παρουσιάσει σε απευθείας μετάδοση την άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...