Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση του 6χρονου στο Πανεπιστημιακό του Ρίο – Σωτήριες οι ενέργειες των ιατρών του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Ημερομηνία:

spot_img

Σταθερή, αλλά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του 6χρονου αγοριού, το οποίο το απόγευμα της Τρίτης, βρέθηκε στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχείου της Πρέβεζας, όπου έκανε μπάνιο μαζί με την οικογένειά του.

Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό, όταν το παιδί που κολυμπούσε στην πισίνα χάθηκε από το οπτικό πεδίο των γονέων του.

Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας για διασωλήνωση και στη συνέχεια διακομίστηκε στην Πάτρα για περαιτέρω ιατρική φροντίδα με ασθενοφόρο toy EKAB, συνοδεία της διευθύντριας της παιδιατρικής μονάδας του Νοσοκομείου Πρέβεζας και μιας αναισθησιολόγου.

Αυτή την στιγμή το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε μηχανική υποστήριξη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Σύμφωνα με τον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη, η αξονική εγκεφάλου φαίνεται καλή. Θα παραμείνει σε φαρμακευτική καταστολή και θα γίνει νέα αξιολόγηση.

Τα εύσημα στους γιατρούς του Νοσοκομείου της Πρέβεζας

Τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε σήμερα το πρωΐ μεταξύ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και του Νοσοκομείου της Πρέβεζας με τους γιατρούς της πόλης μας να εισπράττουν τα εύσημα για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν τα πρώτα κρίσιμα λεπτά, στο 6χρονο αγόρι, το οποίο συνεχίζει να βρίσκεται διασωληνωμένο στην Μ.Ε.Θ της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίο στην Πάτρα.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου της Πρέβεζας από την πρώτη στιγμή ”ρίχθηκαν στη μάχη” σωτηρίας του μικρού αγοριού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κλήθηκαν να βοηθήσουν και γιατροί που ήταν εκτός βάρδιας.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες και τις σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το Νοσοκομείο της Πρέβεζας συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες.

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημόσια Παρέμβαση Γιώργου Νίτσα – Από το «Ανάπτυξη για ποιον;» στο «Ανάπτυξη πού;»

Να μην ξεχάσουμε ξανά την Περιφέρεια Όταν πριν από λίγες...

11 χρόνια εμπιστοσύνης – Το Φροντιστήριο Γεωργοκίτσου σε νέο χώρο

11η σχολική χρονιά σε νέο χώρο! Εγγραφές καθημερινά:6947545954 2682089222Τα...

Προσλήψεις μουσικών στο Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου...

«Διεκδικούμε το δικαίωμα στη ζωή» – Κάλεσμα του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας για τα Ιαματικά Λουτρά

Αξιοπρεπείς συντάξεις – Ανακεφαλαιοποίηση των Ταμείων – Επαναφορά 13ης...