Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 20:00

Η εστίαση στην Πρέβεζα χωρισμένη στα δύο για την Πανελλαδική απεργία της Τρίτης (σχόλια επαγγελματιών)

Μετά την ανάρτηση με την απόφαση του Συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), το onprevezanews.gr, δέχθηκε δεκάδες μηνύματα και τηλέφωνα από επαγγελματίες της πόλης οι οποίοι μας είπαν ότι οι ίδιοι θα κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους κλειστές την Τρίτη 16 Νοεμβρίου, όπως αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατόρων και αυτό γιατί δεν ρωτήθηκαν καν από τον τοπικό σύλλογο για να παρθεί μία ενιαία απόφαση.

Έτσι πολλές επιχειρήσεις όχι μόνο cafe, αλλά και φαγητού θα μείνουν κλειστές αντιδρώντας έτσι απέναντι στα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την Πανδημία.

”Ή θα πάμε όλοι μαζί ή κανείς στην απεργία” μας είπαν πολλοί επιχειρηματίες λέγοντας μας ότι

”Εμάς δεν μας νοιάζει να πληρώσουμε τις επιστρεπτέες που πήραμε μας νοιάζει να μπορούμε να δουλέψουμε. Ούτε να πληρώνουν οι πελάτες μας μεγαλύτερα πρόστιμα από μας, απλά να μπορούμε να δουλεύουμε με όλο τον κόσμο”.

Ενώ ένας άλλος επαγγελματίας με χιούμορ μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

”Γιάννη επειδή είμαι πολλά χρόνια σε αυτό τον κλάδο και τους έχω φάει στη μάπα και τα πρώτα χρόνια ήμουν κι εγώ πρωτεργάτης σε τέτοιες κινήσεις και τελικά ήμουνα μόνος μου πάντα. Είπα στον εαυτό μου από ένα σημείο και μετά θα πηγαίνω μόνος μου χωρίς να με νοιάζει κανένας. Γιατί ο καθένας κοιτάει το προσωπικό του συμφέρον. Αν η απεργία ήτανε Σάββατο Αυγούστου θα δεις πόσοι θα έκλειναν. Έχουμε γίνει κι εμείς σαν τους αγρότες που κλείνουν τους δρόμους κάθε Φλεβάρη που δεν έχουν καλλιέργειες. Φιλιά θα δω μέχρι την Τρίτη τι θα αποφασίσω….”

Σχόλιο αναγνώστη στα social media: ”Αυτό που πρέπει να σας ενδιαφέρει είναι η αναβάθμιση της γιορτής της σαρδέλας”

Σημείωση: Έχουμε στην διάθεση μας όλα τα παραπάνω μηνύματα και πολλά περισσότερα, για να μην βιαστούν ορισμένοι να πούνε ότι τα βγάζουμε από το μυαλό μας…

 

Προηγούμενο Άρθρο

Νίκος Γεωργάκος – Ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό του με την ”αναμνηστική” δόση

Επόμενο Άρθρο

Με το μπλε του διαβήτη θα φωτιστούν στις 14 Νοεμβρίου το Δημαρχείο και ο πύργος του ρολογιού Αγίου Χαραλάμπους στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...