Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 18:22

Η Γκόλφω Νικολού έκοψε την πίτα της και μοίρασε δεκάδες δώρα (video-pics)

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωΐ της Κυριακής στο ALILA tales & spirits από την γνωστή Πρεβεζάνα μαγείρισσα Γκόλφω Νικολού.

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Γκόλφως, ήταν η αφορμή δεκάδες γυναικές από την Πρέβεζα, αλλά και από πολλές περιοχές της Ελλάδας να συναντηθούν και να περάσουν ένα όμορφο πρωϊνό, μιλώντας γιατί άλλο, για όμορφες συνταγές.

Η Γκόλφω σαν καλή οικοδέσποινα μαζί με τον σύντροφό της Πάνο Λεβέντη επίσης μάγειρα, υποδέχθηκαν όλες τις κυρίες με το χαμόγελο, ενώ κατά την διάρκεια του χαιρετισμού της η Γκόλφω αναφέρθηκε στους λόγους δημιουργίας της ομάδας η οποία μετρά περισσότερους από 287.000 μέλη με προβολή συνταγών όχι μόνο από την γνωστή μαγείρισσα, αλλά και από μέλη της.

Η Πρεβεζάνα μαγείρισσα μίλησε επίσης και για το κανάλι της στο youtube (Golfo in the kitchen) που έχει 194.000 ακόλουθους με τις προβολές των συνταγών της να έχουν ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια, ενώ τα video τα 252.515.000, αριθμοί που πραγματικά σε ζαλίζουν.

”Είμαι περήφανη” για αυτό είπε η Γκόλφω Νικολού και ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν σημειώνοντας ότι ειδικά το video με τα τηγανόψωμα που δεν τηγανίζονται έφτασαν τα 2 εκ προβολές.

Αμέσως μετά ακολούθησε η κοπή της πίτας και η κλήρωση δεκάδων δώρων με τις κυρίες που βρέθηκαν στο ραντεβού των γεύσεων να φεύγουν ευχαριστημένες, ανανεώνοντας το ραντεβού της σε μία επόμενη συνάντηση.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Δράσεις εθελοντών νοσηλευτών Νοσοκομείου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Κοσμάς Κοψάρης, Hable con ella, una película dirigida por Pedro Almodóvar, κριτική της ταινίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...