Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, 7:33

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του ΕΟΔΥ… Πως τα έξι κρούσματα τα έκανε δώδεκα!

Από τις αρχές καλοκαιριού έχουμε ζήσει διάφορες πρωτόγνωρες καταστάσεις. Στις περισσότερες πρωταγωνιστής ο ΕΟΔΥ, ο οποίος θέλησε να πάρει πάνω του ό, τι σχετίζεται με την πανδημία.
Με βέτο της Αθήνας σταμάτησε η ενημέρωση από το Συντονιστικό που είχε συσταθεί στην Ήπειρο με επικεφαλής την τοπική Πολιτική Προστασία και ακολούθησε ένα πραγματικό αλαλούμ με τις ιχνηλατήσεις και την διαχείριση των κρουσμάτων.
Ανάμεσα στ’ άλλα ζήσαμε την αλλαγή του χάρτη της Θεσπρωτίας μέσα σε λίγες ώρες… Χρειάστηκαν παρεμβάσεις –ακόμη και βουλευτικές- για να διορθωθεί το λάθος που είχε εκτοξεύσει τα νούμερα της περιοχής στα ύψη.
Ζήσαμε το απόλυτο χάος που προκλήθηκε στην Κακαβιά. Με κλιμάκιο να πηγαίνουν και να φεύγουν και όταν τελικά εγκαταστάθηκαν επί μία βδομάδα ταλαιπωρήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι.
Εξακολουθούμε να ζούμε στους ρυθμούς των αριθμών… Κάθε απόγευμα..
Οι άνθρωποι που νοσούν βέβαια δεν είναι αριθμοί, αλλά οι αριθμοί μπορούν να οδηγήσουν σε έκτακτα μέτρα ολόκληρες περιοχές.
Το Σάββατο το απόγευμα η γεωγραφική κατανομή που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ «χρεώνει» στο Νομό Ιωαννίνων δώδεκα κρούσματα!
Τα έξι ήταν ήδη γνωστά καθώς προέρχονται από την δομή της Αγίας Ελένης και είχαν επιβεβαιωθεί από τις αναλύσεις που έγιναν στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost τα δώδεκα κρούσματα βρίσκονται μόνο στην… φαντασία όσων συντάσσουν τους πίνακες.
Σήμερα έχει γίνει το ανεπανάληπτο…
Στη λίστα έχουν γραφεί τα έξι ονόματα από την δομή της Αγίας Ελένης δύο φορές. Μία στα αγγλικά και μία στα ελληνικά! Και βγήκε το σύνολο των δώδεκα…
Η αβάσταχτη ελαφρότητα στο μεγαλείο της… Μία δημόσια συγνώμη από την ΕΟΔΥ δεν φτάνει σε έναν νομό που κατάφερε να τον κάνει άνω κάτω μέσα σε λίγη ώρα…
Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την συνέχεια και τον τρόπο που θα διορθώσει το λάθος, ο οποίος πρέπει να είναι δημόσιος, όπως δημόσια ήταν και η ανακοίνωση των δώδεκα κρουσμάτων.
Πηγή: epiruspost.gr

Προηγούμενο Άρθρο

ΗΠΕΙΡΟΣ: Που θα περιπολούν οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες την ερχόμενη εβδομάδα

Επόμενο Άρθρο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αλλοδαπός κυνηγούσε ανήλικα και τα φωτογράφιζε μέσα σε δημοτικό σχολείο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...