Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024, 16:57

Ευχαριστήριο μήνυμα του Άρη Ζάχου για τις εκλογές της ΝΟΔΕ

Με αφορμή την έκδοση αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας για την θέση ευθύνης του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Πρεβέζης (πρώην ΝΟΔΕ) Πρέβεζα, 26η Οκτωβρίου 2021

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Φίλες και Φίλοι Νεοδημοκράτες,

Με την φροντίδα της Νέας Δημοκρατίας, μόλις ολοκληρώθηκε ακόμη μία γιορτή της Δημοκρατίας με απόλυτη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και στην Πρέβεζα!

Των ανθρώπων όλες οι κοινότητες – και οι πολιτικοί σχηματισμοί είναι τέτοιες – έχουν την Ηγεσία που επιλέγουν κάθε φορά τα μέλη τους με την ψήφο τους και με σεβασμό στην αρχή της πλειοψηφίας. Ακριβώς αυτό σημαίνει Δημοκρατία. Τούτο φυσικά, επ’ ουδενί σημαίνει πως, έχουν οπωσδήποτε την Ηγεσία που χρειάζονται ή τους ταιριάζει, κι ακόμη χειρότερα, αυτήν που τους αξίζει. Τούτο μένει να αποδειχθεί στην συνέχεια. Και μόνη απόδειξη είναι η πράξη, ο εφεξής αγώνας της πολιτικής καθημερινότητος εντός κι εκτός κόμματος, στην κοινωνία!

Έτσι λοιπόν, πέρα από τα αυτονόητα συγχαρητήριά μου σε όλες κι όλους τους νεοεκλεγέντες στις θέσεις ευθύνης των Νομαρχιακών και Τοπικών Οργάνων της Νέας Δημοκρατίας στην Πρέβεζα, θερμές είναι οι ευχές μου για Καλή Δύναμη προκειμένου να επιτύχουν σε αυτό. Δηλαδή να αποδείξουν στην συνέχεια με την δράση τους την αξία της επιλογής τους εκ μέρους των συμπολιτών μας, της τιμής που επεφύλαξαν για αυτούς οι ψηφοφόροι!

Από πλευράς μου και επί προσωπικού, δηλώνω την απόλυτη ικανοποίησή μου καθώς μείζονες στόχοι επετεύχθησαν μέσω της υποψηφιότητός μου αυτής. Για πολλοστή φορά μου δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρω υπηρεσία στην παράταξη, αρχικώς συμβάλλοντας στην διεξαγωγή πραγματικών εκλογών δια ψηφοφορίας, ακολούθως δε, με την φροντίδα μου για απόλυτη διαφύλαξη των συνθηκών ομαλής διεξαγωγής σε κλίμα αληθινού πολιτικού πολιτισμού ακόμη και παραβλέποντας κάθε γνωστή περίπτωση υπέρβασης ορίων εις βάρος της υποψηφιότητός μου!

Σήμερα, μετά από την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων, με ιδιαίτερη συγκίνηση και θέρμη, οφείλω να ευχαριστήσω, και μέσω αυτής της δηλώσεως, κάθε μία και κάθε έναν προσωπικά από όσους επέλεξαν να με τιμήσουν δια της ψήφου των. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για το 30% του εκλογικού σώματος, καλώς γνωρίζω δε πως, οι ψήφοι αυτές αποτελούν ενσυνείδητη επιλογή, προϊόν ωρίμου σκέψεως και κομματικής υπευθυνότητος, παρόλες τις καθοδόν δυσχέρειες κι αντιξοότητες!

Τέλος, εξίσου θερμά είναι τα συγχαρητήριά μου και οι ευχαριστίες μου προς τους συμπολίτες μας και μέλη του κόμματός μας που εργάσθηκαν εθελοντικά επί ημέρες για να εξασφαλίσουν την άψογη διεξαγωγή των εκλογών, όπως ακριβώς ταιριάζει στην μακρά δημοκρατική παράδοση του κόμματός μας, και τα κατάφεραν!

Τώρα πλέον, όλοι μαζί ενωμένοι, συντεταγμένοι υπό την νεοεκλεγείσα τοπική ηγεσία και την άξια καθοδήγηση του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη, οφείλουμε να βαδίσουμε προς το επερχόμενο Συνέδριο, με στόχο να μεγεθύνουμε τα όποια οφέλη αποκομίσαμε από την εσωκομματική διαδικασία, μετατρέποντάς τα σε απτά πλεονεκτήματα για τον τόπο μας!

Με ιδιαίτερη τιμή κι εκτίμηση, 

Άρης Ζάχος, 

τ. Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πρέβεζας

 

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας και του Προέδρου του Επιμελητηρίου

Επόμενο Άρθρο

Ο Βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης για τις εκλογές της ΝΟΔΕ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...