Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 10:39

Επισκέψεις σε Δήμαρχο Πάργας, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Κέντρο Υγείας Πάργας

Σε συνέχεια των προεκλογικών του επαφών με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Παύλος Φραγκούλης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πάργας κ. Νίκο Ζαχαριά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκαν σε θέματα του Δήμου Πάργας ενώ αντάλλαξαν και απόψεις ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.Στο τέλος της συνάντησης ο Υποψήφιος Βουλευτής δέχθηκε τις ευχές του Δημάρχου για καλή επιτυχία στις εκλογές.

Επόμενη στάση του Υποψήφιου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάργας.

Στη συνάντηση που είχε με τον Αντιπύραρχο, Υποδιοικητή,  κ. Γεώργιο Ματακούλη και το προσωπικό του Π.Υ Πάργας, συζήτησαν θέματα όπως η έλλειψη έμψυχου δυναμικού, το κτιριακό, αλλά και το διαχρονικό αίτημα που είναι η ένταξη του επαγγέλματος για τους μόνιμους στο επικίνδυνο και ανθυγιεινό, όπως και η τροποποίηση του ορίου ηλικίας των εποχικών και ο τρόπος πρόσληψης τους.

Τέλος, ο Υποψήφιος Βουλευτής είχε συνάντηση με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πάργας, Ιατρό κ. Γεώργιο Κούσκο, με τον οποίο συζήτησαν για την  υποστελέχωση και τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας του Δήμου μας, προτείνοντας δράσεις και ενέργειες για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Καμία απολύτως ενέργεια δεν έγινε για τη στελέχωση και την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας από τις κυβερνήσεις Σύριζα και ΝΔ, δήλωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής.

https://paulosfragoulis.gr/

Προηγούμενο Άρθρο

Μήνυμα Νίκου Καλαντζή για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων: ”Τιμούμε και δεν ξεχνάμε ποτέ!”

Επόμενο Άρθρο

Καταγγελία σε σχέση με την καταστροφή των προπαγανδιστικών πανό και αφισών του ΚΚΕ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...