Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 13:47

Καταγγελία σε σχέση με την καταστροφή των προπαγανδιστικών πανό και αφισών του ΚΚΕ

Φαίνεται ορισμένοι δεν μπορούν να κρύψουν το ζόρι τους από το μήνυμα που μεταφέρουν αυτές τις μέρες τα μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, οι φίλοι του Κόμματος στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, σε κάθε χώρο συγκέντρωσης της εργατιάς, της νεολαίας, της λαϊκής οικογένειας.

Δε μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η μανία «κάποιων» που δεν κάνουν τίποτε άλλο τις τελευταίες μέρες και μέσα στο σκοτάδι κατεβάζουν ή καταστρέφουν τα προπαγανδιστικά πανό του ΚΚΕ καθώς και τις αφίσες, υπογράφοντας μάλιστα με το όνομα άλλου κόμματος.

Αυτοί που έχουν προβεί σε τέτοιου είδους ενέργειες να ξέρουν πως ότι και να κάνουν το μήνυμα έχει φτάσει σε πάρα πολλούς και χαίρει μεγάλης ανταπόκρισης. Το ΚΚΕ θα είναι πολύ πιο δυνατό!!! Ο λαός μας θα είναι πολύ πιο δυνατός την επόμενη μέρα με ισχυρό το ΚΚΕ, ενάντια στην όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα σχηματιστεί. Γιατί το ΚΚΕ θα είναι μπροστάρης στον αγώνα, στην πάλη και τη διεκδίκηση. Και το γνωρίζει πολύ καλά ο καθένας και εδώ στην Πρέβεζα. Γιατί τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες τους βλέπουν οι Πρεβεζάνοι μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς, μόρφωσης, υγείας, στην καθημερινή πάλη.

Γι΄αυτό λοιπόν και εμείς τους λέμε: ας πιουν καμιά σόδα μπας και το χωνέψουν…

Προηγούμενο Άρθρο

Επισκέψεις σε Δήμαρχο Πάργας, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Κέντρο Υγείας Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας για καταστροφή του προπαγανδιστικού της υλικού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...