Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024, 21:50

Επιμορφωτικό Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας σε συνεργασία με την Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής, κ. Βασιλική Τζίβα, διοργάνωσαν την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 στο γυμναστήριο του 2ου και 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας, Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, με θέμα «Γνωριμία με τη Χειροσφαίριση» και με Εισηγήτρια την Τεχνική Σύμβουλο της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, κ. Σοφία Αμπεριάδου.

Σύντομους χαιρετισμούς πριν την έναρξη του σεμιναρίου απηύθυναν ο Διευθυντής Π. Ε. Πρέβεζας κ. Ηλίας Μιχάλης, η Διευθύντρια Δ.Ε. Πρέβεζας κ. Φανή Μπισκανάκη και η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής κ. Βασιλική Τζίβα.

Η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής περιλάμβανε και θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.

Κατά την πρακτική εκπαίδευση, η Τεχνική Σύμβουλος της Ομοσπονδίας με τους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου και 3ου Γυμνασίου, παρουσίασε τις τεχνικές της χειροσφαίρισης.

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, ευχαριστούν θερμά:

Την Σύμβουλο κ. Τζίβα Βασιλική και την Εισηγήτρια κ. Αμπεριάδου Σοφία, για τη διοργάνωση του σεμιναρίου, την Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου κ. Άννα Συγκούνα και τον Διευθυντή του 2ου
Γυμνασίου κ. Κοσμά Κοψάρη, για την παραχώρηση του γυμναστηρίου, και τέλος τους Γυμναστές των σχολείων, κ. Χρήστο Κίστη και Δημήτριο Γεωργοπέτρη, οι οποίοι με τους μαθητές και μαθήτριές τους, συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του σεμιναρίου.

Από τη Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Έναρξη περιόδου διενέργειας και κοινοποίησης ετήσιας απογραφής ζωικού κεφαλαίου για το έτος 2023

Επόμενο Άρθρο

Διδακτική επίσκεψη 1ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας στην Προωθημένη Βάση Επιχειρήσεων Ακτίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...