Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024, 3:23

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Μανώλη Κεφαλογιάννη στο Επιμελητήριο Πρέβεζας

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Πρέβεζας πραγματοποίησε ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης και εκ νέου υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της κυβερνητικής παράταξης, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί  στο Νομό Πρέβεζας,  σήμερα Παρασκευή  19 Απριλίου 2024.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Μπούρης καλωσόρισε τον Ευρωβουλευτή
κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη και εν παρουσία των μελών της Διοίκησης ακολούθησε σύσκεψη προς αμοιβαία ενημέρωση.

Αντικείμενο της σύσκεψης αποτέλεσαν θέματα που άπτονται και αφορούν την μεγέθυνση της τοπικής επιχειρηματικότητας, καθώς και η αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων προς αυτή την κατεύθυνση.  

Ο κος Μπούρης ανέλυσε εκτενώς στον Ευρωβουλευτή κ. Κεφαλογιάννη την υφιστάμενη κατάσταση του τοπικού επιχειρείν και όλες τις πρωτοβουλίες και δράσεις που έχει αναλάβει το Επιμελητήριο προς επίλυση προβλημάτων και ενίσχυσής του, καθώς και τον σχεδιασμό μελλοντικών δράσεων.

Ο Ευρωβουλευτής κύριος Κεφαλογιάννης, από την πλευρά του εστίασε στα χρηματοδοτικά εργαλεία και ευκαιρίες που υπάρχουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και υπερθεμάτισε της περαιτέρω ανάπτυξης των συνθηκών και υποδομών προς απορρόφηση μεγαλύτερου ποσοστού κονδυλίων για την χώρα μας, τονίζοντας τον κομβικό ρόλο των Επιμελητηρίων επ’ αυτού.

Η συνάντηση έκλεισε σε αισιόδοξο και ευχάριστο κλίμα.

Προηγούμενο Άρθρο

Νέο ειδικό όχημα αποκομιδής μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ για τον Δήμο Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Με την υπογραφή Γεωργάκου μπήκε στην τελική φάση υλοποίησης  το έργο «WiFi4GR –Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...