Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023, 4:49

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Συνάντηση με το διοικητή του Νοσοκομείου κ. Σκανδάλη

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 ,συνάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Σκανδάλη ,με τον Διευθυντή Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Πρέβεζας κ.Κατσανάκη και τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πρέβεζας κ. Βέλλιο ,για θέματα που αφορούσαν:

α. την επέκταση του Τεστ Ανίχνευσης αντιγόνου του ιού sars-cov-2 (rapid test) σ΄όλους τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων ,που εμφανίζουν τα σχετικά συμπτώματα ή έχουν εντολή γιατρού. Η εξέταση θα πραγματοποιείται στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου και θα είναι δωρεάν.

β. την απλούστευση της διαδικασίας ιατρικής εξέτασης των υποψηφίων στις Πανελλαδικές  Εξετάσεις για τα Σώματα Ασφαλείας και τα ΤΕΦΑΑ.

Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και ο κ. Σκανδάλης με τους συνεργάτες του ,πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στα αιτήματα που κατατέθηκαν ,με αποτέλεσμα ζητήματα που απασχολούσαν και πολλές φορές ανησυχούσαν τη σχολική κοινότητα να μην υφίστανται πια.

 

                        Ο Δ/ντης Δ.Ε Ν.Πρέβεζας                      Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής                       

                                                           της Ένωσης Συλλόγων Γονέων

      Κατσανάκης Α.                                                   Βέλλιος Λ.

Προηγούμενο Άρθρο

Παραχωρήθηκε στη Μητρόπολη Πρέβεζας η έκταση στο Λιθάρι Ν. Σαμψούντας με στόχο την ανάδειξη της δράσης του Αποστόλου Παύλου στην περιοχή

Επόμενο Άρθρο

Η Εκκλησία της Ελλάδος τιμά την επανάσταση του 1821 και διοργανώνει εκδηλώσεις σε όλη την Ήπειρο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...