Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024, 9:47

Ενημέρωση Επιμελητηρίου Πρέβεζας: Κατοχύρωση Επωνυμίας – Διακριτικού Τίτλου

Η υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. του Επιμελητηρίου Πρέβεζας ενημερώνει ότι θα τεθεί άμεσα σε λειτουργία η δυνατότητα στις επιχειρήσεις βάσει του Ν. 4919/2022 και της Υ.Α. 68281 (ΦΕΚ 3467/Β/11.7.2022) να προβούν στην κατοχύρωση επωνυμίας και διακριτικού τους τίτλου.

Λόγω του ότι πολλές επιχειρήσεις έως σήμερα, δεν έχουν προβεί σε αυτή την διαδικασία πριν την εφαρμογή της νέας έκδοσης πληροφοριακού συστήματος του Γ.Ε.ΜΗ., με αποτέλεσμα όσες επιθυμήσουν να ζητήσουν κατοχύρωση διακριτικού τίτλου με τα νέα δεδομένα για να εγκριθεί θα πρέπει να μην υπάρχει ίδιος κατοχυρωμένος διακριτικός τίτλος σε οποιοδήποτε άλλο Νομό της χώρας. Αυτή η πιθανότητα θα είναι μειωμένη στατιστικά αφού πλέον θα ελέγχεται σε πανελλαδικό πλήθος δεσμευμένων επωνυμιών – διακριτικών τίτλων.

Όσες επιχειρήσεις – μέλη μας δεν έχουν διευθετήσει το εν λόγω θέμα που αφορά την δέσμευση /κατοχύρωση επωνυμίας – διακριτικού τίτλου παρακαλούμε όπως το κάνουν άμεσα γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση προκειμένου να δοθεί παράταση όσων αφορά τη θέση σε λειτουργία και εφαρμογή του «Μητρώου Επωνυμιών και Διακριτικών τίτλων».

Για πληροφορίες ή οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να καλείτε Δευτέρα – Παρασκευή, 8 π.μ-3 μ.μ., στο τηλέφωνο: 2682029414  (εσωτ. 13).


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Τέλος χρόνου για τις πρόωρες συντάξεις στο Δημόσιο – Ποιοι προλαβαίνουν να φύγουν πριν τα 62

Επόμενο Άρθρο

Απεργιακές κινητοποιήσεις στις 5 Οκτωβρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...