Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 6:38

Εκλογές: Και νέα ονόματα για το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Μετά την πρώτη 4αδα ονομάτων που κατέθεσαν ή επιθυμούν να καταθέσουν υποψηφιότητα τις εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και νέα ονόματα βγαίνουν στην δημοσιότητα τα οποία επιθυμούν μετά από πιέσεις όπως μας είπαν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.

Με την καταληκτική ημερομηνία να είναι η 8η Μαϊου, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, βλέποντας τα ποσοστά να ανεβαίνουν στις τελευταίες δημοσκοπήσεις θέλει να είναι έτοιμο για τις εκλογές όποτε και γίνουν.

Έτσι η αρμόδια επιτροπή ψηφοδελτίων με επικεφαλής τον Ηπειρώτη Βαγγέλη Αργύρη δεν θέλει να καθυστερήσει καθόλου και έχει έρθει σε επαφή με πολλά στελέχη, τα οποία επιθυμούν να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια στους νομούς της χώρας.

Στην Πρέβεζα εκτός των Χρήστου Πεπόνη, Φώτη Καρασαββίδη, Στέλλας Βαρτελάτου και Παύλου Φρουγκούλη, στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχουν επικοινωνήσει και με άλλους πιθανότατα υποψήφιους.

Έτσι τις τελευταίες ημέρες ακούγονται τα ονόματα των Σταύρου Κώστα επιχειρηματία Real Estate από την περιοχή της Φιλιππιάδας, του Γιώργου Δημητρίου, επιχειρηματία και μέλος τους Δ.Σ της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας καθώς επίσης και του πρώην νομάρχη Πρέβεζας Βασίλη Ιωάννου.Η επιτροπή ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επιθυμεί οι υποψηφιότητες να καλύψουν όλες τις περιοχές της Π.Ε Πρέβεζας για αυτό τον λόγο επικοινωνεί με στελέχη από όλους τους δήμους που ζουν και δραστηριοποιούνται σε αυτούς.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Εκπληκτική η επίδειξη προγράμματος από το Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα Πρέβεζας στο ΔΑΚ (βιντεο)

Επόμενο Άρθρο

Ξεχωριστή η επετειακή εκδήλωση για τα 201 χρόνια από τη μάχη της Μπογόρτσας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...