Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024, 23:11

Εκλογές ΕΠΣ: Δήλωση του υποψηφίου προέδρου Ευθύμιου Παππά

Προς τα Ποδοσφαιρικά Σωματεία της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας

Αγαπητοί Συνάδελφοι-Συναθλητές-Φίλαθλοι

Την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 καλούμαστε να αποφασίσουμε για το μέλλον του τοπικού ποδοσφαίρου στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Ένωσής μας.

Οι εκλογές αυτές γίνονται μέσα από μια πρωτόγνωρη διαδικασία για τα σωματεία μας, αφού μόνο 6 από τα 38 ενεργά σωματεία της Ε.Π.Σ.Π.Λ. έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε.

Θεωρώ ότι το να αποφασίζουν οι εκπρόσωποι μόνο των 6 από τα 38 ενεργά σωματεία τα οποία βέβαια σέβομαι υπολήπτομαι και θαυμάζω για την επιτυχία τους να ενταχθούν εμπρόθεσμα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Αθλητικού Μητρώου της Γ.Γ.Α. δεν επιτρέπει την δημοκρατικότερη και με ευρύτερη συμμετοχή εκλογική διαδικασία.

Για το λόγο αυτό ζητώ την ψήφο σας ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και επι σειρά ετών Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού σωματείου Ένωση Πάργας, μέσω του οποίου απέκτησα το δικαίωμα ως μέλος του να διεκδικώ σήμερα την ψήφο σας ώστε να ηγηθώ μιας προσπάθειας αυτή η διαδικασία να αποκτήσει ευρύτερη νομιμοποίηση.

Σας προσκαλώ λοιπόν να προχωρήσουμε μαζί ανοίγοντας μια καινούργια δημιουργική σελίδα για το μέλλον του τοπικού ποδοσφαίρου, σεβόμενος απόλυτα όσα καλά έχουν συνεισφέρει οι προηγούμενες διοικήσεις, με γνώμονα από την πλευρά μου την αξιοκρατία, την ισότητα, την ειλικρίνεια και την έντιμη και χρηστή διοίκηση την οποία δικαιούνται να έχουν όλα ανεξαιρέτως τα σωματεία της Ένωσής μας.

Εύχομαι σε όλες και όλους τους υποψηφίους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Με εκτίμηση

Ευθύμιος Παππάς

Υποψήφιος Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π.Λ.

Προηγούμενο Άρθρο

Έκλεισε το Deal για το Preveza Beach

Επόμενο Άρθρο

Ο δείκτης δυσφορίας σπάει ρεκόρ στην Ελλάδα – Πρωτιά για την Πρέβεζα στους 52,8 βαθμοί Κελσίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...