Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024, 22:47

Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας για το έτος 2021

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας παραμονή Πρωτοχρονιάς με θέμα την έγκριση του τεχνικού προγράμματος για το 2021.

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε με ένα συνολικό ποσό που αγγίζει το 1,75 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει τα εξής έργα:

Ωστόσο κατά την παρουσίαση υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από μέλη της αντιπολίτευσης με τον κ. Κωστούλα να  καταψηφίζει και να δηλώνει:”Θεωρούμε πως είναι απαράδεκτο να επικυρώνει η Οικονομική Επιτροπή το τεχνικό πρόγραμμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για το 2021 και ταυτόχρονα να καλείται να νομιμοποιήσει δια της ψήφου της, έργο που έχει ήδη ανατεθεί, το οποίο μάλιστα συμπεριλαμβάνεται στο υπό επικύρωση Τεχνικό Πρόγραμμα”.

Από την πλευρά του ο  κ. Νίτσας δήλωσε:” Σε αυτό το θέμα σας καταγγείλαμε και δημόσια. Έχετε ήδη κάνει
απευθείας ανάθεση για το υδατοδρόμιο, με συνοπτικές διαδικασίες μέσα στο 2020 και μας φέρνετε να εγκρίνουμε το πρόγραμμα του 2021. Αν, λέω, αν η οικονομική επιτροπή καταψήφιζε το τεχνικό πρόγραμμα, θα παίρνατε πίσω την απευθείας ανάθεση; Αυτά είναι αστεία πράγματα. Δείξτε λίγο σεβασμό στα θεσμικά όργανα του Δήμου. Δεν είμαστε χειροκροτητές των αποφάσεων του Δημάρχου εδώ πέρα. Η προηγούμενη διοίκηση του Ταμείου ισχυρίζεται ότι έχει αφήσει φάκελο για το υδατοδρόμιο. Λέει ψέματα; Βάζατε πάλι θέμα για τις εκβαθύνσεις στο λιμάνι και το εντάσσετε ως έργο. Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η διαβούλευση για το Master Plan κι εσείς δημιουργείτε τετελεσμένα; Θέλει λίγη προσοχή πότε φέρνετε κάτι. Εμείς θα ψηφίσουμε ΠΑΡΩΝ, όχι για την αναγκαιότητα των έργων, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο φέρνετε τα θέματα.

Προηγούμενο Άρθρο

Απίστευτη η Δέσποινα – Ολική ανατροπή στο Ντουμπάϊ

Επόμενο Άρθρο

Θεοφάνεια: «Όσοι πάνε στην εκκλησία να ξέρουν πως μπορεί να πληρώσουν πρόστιμο»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...