Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 4:15

Απίστευτη η Δέσποινα – Ολική ανατροπή στο Ντουμπάϊ

Απίστευτη ανατροπή για την Πρεβεζάνα πρωταθλήτρια Δέσποινα Παπαμιχαήλ στην πρεμιέρα στο 500αρι του Abu Dhabi WTA Women’s Tennis Open, κερδίζοντας την 30χρονη Ιταλίδα Federica Di Sarra Νο 320 στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ξεκίνησε το πρώτο σετ μουδιασμένα, αφήνοντας στην Ιταλίδα να κάνει το παιχνίδι της, κερδίζοντας με 6-2 στα game.

Στο δεύτερο σετ όμως η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έκανε την απίστευτη επιστροφή και έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κέρδισε την Ιταλίδα με 7-5, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στα σετ.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ η κυριαρχία της Δέσποινα φάνηκε από την αρχή, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο στην Ιταλίδα την κέρδισε με 6-1 στα game και συνολικά με 2-1 στα σετ, γνωρίζοντας την αποθέωση του κοινού.

Επόμενο αντίπαλος για την Πρεβεζάνα πρωταθλήτρια που θα συναντήσει στον 2ο προκριματικό γύρο είτε την Καζάκα Anna Danilina, No.282 στον κόσμο, είτε την Κινέζα Zhaoxuan Yang, Νο.55 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών.

Το Abu Dhabi WTA Women’s Tennis Open είναι ένα 500άρι τουρνουά, του οποίου τα χρηματικά έπαθλα ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο δολάρια. Είναι ένα τουρνουά που θα έχει πάρα πολύ δυνατό κυρίως ταμπλό, υπήρξαν όμως και αρκετές απουσίες λόγω των προκριματικών του Australian Open που θα αρχίσουν την Κυριακή, με αποτέλεσμα να μπουν αρκετές παίκτριες εκτός του Top 200 στα προκριματικά.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει πως ο δρόμος προς το κυρίως ταμπλό είναι εύκολη υπόθεση. Η κάθε παίκτρια θα χρειαστεί 2 νίκες για να τα καταφέρει.

Προηγούμενο Άρθρο

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5 έως 15 Ιανουαρίου 2021 οι αιτήσεις

Επόμενο Άρθρο

Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας για το έτος 2021

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...