Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023, 11:20

Διαφήμιση για την Πρέβεζα η φωτογράφιση του καταστήματος ΣΟΡΟΚΑΣ (φωτογραφίες)

Το κατάστημα ΣΟΡΟΚΑΣ θέτοντας υψηλά πρότυπα, πραγματοποίησε νέα φωτογράφιση Summer 2022!

Με background μοναδικές εικόνες από την πισίνα του τετράστερου ξενοδοχείου Daluz, από την Κυανή Ακτή cafe restaurant και το μοναδικό Alila villa έδωσε ένταση στο Fashion Project.

Σκοπός της καμπάνιας ήταν να παρουσιάσει στον σύγχρονο άντρα, τους συνδυασμούς που μπορεί να κάνει στην καθημερινότητα του αλλά και σε πιο απαιτητικές ημέρες δημόσιας παρουσίασης με κουστούμια πολυτελείας.

Το κατάστημα ΣΟΡΟΚΑΣ είναι επίσημος αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιρειών: VERSACE, ASLANIS, GUY LAROCHE, TOMMY HILFIGER, LEE, BERTO LUCCI, MRT, MARTINI, SIDE EFFECT, CABELL, CARRERA, CAMARO BROKERS, D-ZINE, SOGO, INOX, ITALIAN JOB, και πολλών άλλων ελληνικών και ξένων βιοτεχνιών.

Με τόσο μεγάλες εταιρείες να διαδέχονται η μία την άλλη μέσα σε μια μεγάλη συλλογή και με background τοπικές επιχειρήσεις της Πρέβεζας, το κατάστημα ΣΟΡΟΚΑΣ μαζί με τον διακεκριμένο τραγουδιστή Κώστα Μήτση και δια χειρός των φωτογράφων Νίκου Γκόλια και Θεόφιλο Καζαντζίδη, εργάστηκαν εξ ολοκλήρου για την προώθηση-διαφήμιση ολόκληρης της πόλης της Πρέβεζας, με το αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά να τους δικαιώνει.

Η φωτογράφιση να σημειώσουμε ότι ολοκληρώθηκε σε τρεις φάσεις, ενώ συμμετείχαν ως μοντέλα ο Βασίλης Σωτηρίου και ο Σωτήρης Σωτηρίου.

Την επιμέλεια της φωτογράφησης την ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου και για 10η χρονιά η κυρία Θεοδώρα Νταλαγιάννη, υπεύθυνη marketing του καταστήματος ΣΟΡΟΚΑΣ.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό μετά το τέλος της επίδειξης:

Προηγούμενο Άρθρο

Πήττα και Τζιακούρης οι νικητές στα μονά του διεθνές τουρνουά ITF της Πρέβεζας (βίντεο-φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Συναυλία Μουσικών Τμημάτων Δήμου Πάργας