Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 12:31

Δήμος Πρέβεζας – Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας- 8η Μαρτίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Πρέβεζας, την Τετάρτη στις 8 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης (Γ. Μόραλη) πραγματοποίησε διϋπηρεσιακή συνάντηση με τη συμμετοχή του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου, του Γενικού Γραμματέα Δήμου Πρέβεζας κ. Αντώνη Μπέζα και εκπροσώπων Κοινωνικών Υπηρεσιών, Υπηρεσιών Υγείας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, του Δήμου Λευκάδας,του Δήμου Πάργας και του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας με θέμα τη  συνεργασία και τη  συνλειτουργία των υπηρεσιών προς όφελος των γυναικών.

Ο  Δήμαρχος Πρέβεζας στο χαιρετισμό του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις γυναίκες μάνες, συζύγους, κόρες, αδελφές οι οποίες βιώνουν μεγάλες απώλειες από το τραγικό συμβάν στα Τέμπη, τον πόλεμο της Ουκρανίας και το σεισμό της Τουρκίας εκφράζοντας το σεβασμό και την αναγνώριση της δύναμης ψυχής τους.

“Γυναίκες σας ευχαριστούμε που είστε η έκφραση και η πηγή της ζωής αλλά και τα στολίδια της καρδιάς μας και ξέρουμε ότι τα καλύτερα λόγια για όλες τις γυναίκες είναι οι σωστές μας πράξεις και έργα που τιμούν το μεγαλείο σας και σέβονται τις ικανότητες και την ανεκτίμητη προσφορά σας στην πρόοδο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργάκοςσυμπληρώνοντας ότι ο Δήμος έχει αναπτύξει ένα δίκτυο κοινωνικών Δομών (Κέντρο Συμβουλευτικής, Κέντρο Κοινότητας, ΚΕΠ Υγείας κλπ) παρέχοντας με διακριτικότητα και εχεμύθεια υπηρεσίες σε γυναίκες όλων των ηλικιών.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Συμβουλευτικού Κέντρου από τα στελέχη του ενώ ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των προσκεκλημένων και των στελεχών, όπου διατυπώθηκαν προτάσεις για περαιτέρω συνεργασία.

Τα στελέχη του Σ.Κ. του Δήμου Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Νίκος Τζίμας: Δηλώνει παρών στα αυτοδιοικητικά του δήμου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Ν.Δ – Εθνικές εκλογές: Ο Σπύρος Κυριάκης στο ψηφοδέλτιο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...