Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 21:09

Ν.Δ – Εθνικές εκλογές: Ο Σπύρος Κυριάκης στο ψηφοδέλτιο

Μπορεί το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, να άλλαξε τα σχέδια της Ν.Δ, όσον αφορά τις ανακοινώσεις για την ακριβή ημερομηνία των εθνικών εκλογών, ωστόσο στελέχη του κόμματος συνεχίζουν να επεξεργάζονται όλα τα ονόματα των υποψηφίων Βουλευτών.

Άλλωστε η Ν.Δ είναι το μοναδικό κόμμα, το οποίο επίσημα δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κανένα ψηφοδέλτιο ανά την Επικράτεια.

Στο νομό Πρέβεζας για πάρα πολύ καιρό ακούγονταν δύο πιθανές υποψηφιότητες στις θέσεις των αντρών, όπου μαζί με τον νυν βουλευτή Στέργιο Γιαννάκη, θα συμπλήρωναν την δυάδα.

Σπύρος Κυριάκης, επιχειρηματίας και πολιτευτής του 2019 και Πάνος Ρεμπής πολιτικός μηχανικός.

Καθημερινά τα σενάρια άλλαζαν, βάζοντας μία τον έναν και μία τον άλλον πιθανό υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στο νομό Πρέβεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, φαίνεται ότι οι διεργασίες ολοκληρώθηκαν και τελικά την δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο καταλαμβάνει ο Σπύρος Κυριάκης, χωρίς όμως να έχει βγει επίσημη ανακοίνωση.

Ο πολιτευτής του 2019, ήδη βρίσκεται στην Πρέβεζα και συνεχίζει την σειρά επαφών με πολίτες του νομού, για ακόμη μία φορά, δείχνοντας την δυναμική επιστροφή του στα πολιτικά δρώμενα του νομού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα η Ν.Δ θα προχωρήσει στις επίσημες ανακοινώσεις ψηφοδελτίων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εκλογές τον Μάϊο

Πριν το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, όλα τα σενάρια διεξαγωγής των εκλογών έκαναν λόγω για εκλογές την 9η Απριλίου, κάτι που πλέον απομακρύνεται με την κυβέρνηση να μην επιθυμεί να προκαλέσει το κοινό αίσθημα και να αναζητά άλλη ημερομηνία εκλογών με πιθανότερη την 21η Μαϊου.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Πρέβεζας – Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας- 8η Μαρτίου

Επόμενο Άρθρο

Σύμφωνο Φιλίας – αδερφοποίηση Δήμου Πάργας με ιταλικούς Δήμους με αφορμή την ανασκαφή της Αρχαίας Πανδοσίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...