Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024, 21:46

Βόλεϊ: Επενδύει στο μέλλον η Κηφισιά με τον πρεβεζάνο Μάκη Τζάρα

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γεράσιμο (Μάκη) Τζάρα για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ο 18χρονος διαγώνιος αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους Έλληνες αθλητές και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 2005 και έχει ύψος 2, 04 μ.. Έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές ομάδες, συμμετέχοντας μάλιστα στους τελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U18 το καλοκαίρι του 2022, στο Βαλκανικό του 2023 στην Αλβανία, καθώς και στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων στη Σλοβενία το καλοκαίρι του 2023.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του ΑΟΠ Κηφισιάς ο Μάκης Τζάρας τόνισε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που τη νέα χρόνια θα αγωνίζομαι με την ομάδα της Κηφισιάς. Σίγουρα με χαροποιεί το γεγονός ότι έχω προπονητή τον Κώστα Χριστοφιδελη καθώς και ένα εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο δίπλα του.

Σκοπός μου είναι να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο και μαζί με τους συμπαίκτες μου να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε στην φετινή χρόνια. Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια με υγεία και επιτυχίες».

Προηγούμενες ομάδες

2018-2022: Α.Ο. Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Κινηματογράφος ΟΑΣΗ – Τους άφησαν με το εισιτήριο στο χέρι

Επόμενο Άρθρο

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ζηρού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...