Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 12:41

Βασίλειος Κώνστας: ”Ελλιπής αντιπλημμυρική προστασία”

Με προσωπική του ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ζηρού Βασίλειος Κώνστας αναφέρεται στις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον Δήμο Ζηρού, μιλώντας για ”ελλιπής αντιπλημμυρική προστασία” ρίχνοντας ευθύνες στον Δήμαρχο Νίκο Καλαντζή.

Δείτε την ανάρτηση:

Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών προκάλεσαν πλήθος προβλημάτων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Ζηρού.

Την ώρα που στο Θεσπρωτικό πολλές ιδιοκτησίες είχαν υποστεί ζημιές από τις πλημμύρες, ο Δήμαρχος Ζηρού στο Δημοτικό Συμβούλιο της 27ης Ιανουαρίου δήλωνε ότι η Δημοτική Αρχή έχει πάρει όλα τα μέτρα, έχει καθαρίσει τα αποστραγγιστικά και σε ότι την αφορά έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Σε ερώτησή μου όμως γιατί δεν έχει αποκατασταθεί το από δεκαετίας και πλέον κατεστραμμένο τμήμα του αγωγού στο Θεσπρωτικό, το οποίο διοχέτευε τον μεγάλο όγκο των υδάτων στον παρακείμενο ποταμό, και εξαιτίας της μη λειτουργίας του έχουν πλημμυρίσει κατοικίες και επιχειρήσεις, μεταξύ αυτών και το Κέντρο Υγείας, η απάντηση ήρθε από τον νυν και επί πολλά χρόνια αντιδήμαρχο της ΔΕ Θεσπρωτικού και ήταν η εξής.

“Απαιτείται να ολοκληρωθεί ένα τμήμα του αγωγού μήκους 200 μέτρων το οποίο θα κατασκευαστεί στο μέλλον.”

Στον έβδομο χρόνο θητείας ο Δήμαρχος και στον όγδοο χρόνο θητείας ο εν λόγω αντιδήμαρχος, μιας και είχε θητεύσει ως αντιδήμαρχος και με την τωρινή αντιπολίτευση, όταν αυτή ήταν δημοτική αρχή, και ακόμη μας λένε … θα το κάνουμε !!!

Η ασυνέπεια λόγων και πράξεων σε όλο της το μεγαλείο.

Δικαιολογία δεν υπάρχει καμία, γιατί το φαινόμενο είναι παλιό και επαναλαμβανόμενο, επομένως είναι γνωστό σε όλους και έπρεπε να είχε δοθεί λύση εδώ και χρόνια.

Με το ρυθμό όμως που πάνε οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής, θα μας ζητήσουν να εκλεγούν και άλλη μια τετραετία μήπως προλάβουν και υλοποιήσουν … το τεράστιο αυτό έργο !!!

 

Προηγούμενο Άρθρο

Γιάννης Φίλος (πρόεδρος Αερολέσχης Πρέβεζας): ”Παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις”

Επόμενο Άρθρο

Επιστρεπτέα 5: Τι πρέπει να προσέξουν οι επιχειρήσεις ενόψει της «δεύτερης ευκαιρίας»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...