Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024, 3:03

Βανδαλισμοί στο 8ο δημοτικό σχολείο Πρέβεζας

Άνγωστος ή άγνωστοι εισέβαλαν το Σαββατοκύριακο εντός του 8ο δημοτικού σχολείου Πρέβεζας και προκάλεσαν βανδαλισμούς σε μία τάξη του σχολικού συγκροτήματος, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ.

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος Πρέβεζας αναφέρει:

”Μόνο θλίψη, αποτροπιασμό αλλά και μία μεγάλη απορία για ποιο λόγο και με ποιο σκεπτικό,, προκαλούν οι θλιβερές αυτές εικόνες του άνανδρου και ανεγκέφαλου βανδαλισμού μίας τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου. Κάποιοι αποφάσισαν να τα βάλουν με τα θρανία, την υλικοτεχνική υποδομή και τα βιβλία των μικρών μαθητών και παιδιών μας που σήμερα πολύ πιο ώριμα από τους ανώριμους βανδάλους και μόνο με την απορία γιατί μας το έκαναν αυτό δεν μπόρεσαν να κάνουν το μάθημα στη δική τους τάξη. Η αστυνομία κάνει ήδη το καθήκον της να βρεθούν οι υπαίτιοι της καταστροφής της περιουσίας όλων των Δημοτών και της αναίτιας αυτής πράξης και ο Δήμος θα προβεί στις ενέργειες της αρμοδιότητάς του. Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που το έπραξαν!”

Προηγούμενο Άρθρο

Συλλυπητήρια επιστολή για τον θάνατο του Θωμά Τσόλκα

Επόμενο Άρθρο

Ερώτηση Κ.Κ.Ε στην Βουλή – Απαράδεκτη καθυστέρηση πληρωμής των αγροτών της Πρέβεζας που επλήγησαν από έντονα καιρικά φαινόμενα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...