Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 15:23

Βαγγέλης Ροπόκης: Στήριξη σε Νίκο Γεωργάκο και δήλωσε την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές’’ (Βίντεο)

Το γάντι που πέταξε ο Γιώργος Νίτσας, άρπαξε ο Βαγγέλης Ροπόκης, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες που ακούστηκαν.

Μάλιστα εντύπωση έκανε το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Ροπόκης αν και αρχικά δεν θα μιλούσε, ωστόσο πήρε τον λόγο και επί δέκα και πλέον λεπτών, απάντησε για όλα, χωρίς μάλιστα να έχει οποιοδήποτε χαρτί μπροστά του με σημειώσεις.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Δημοτική Ανατροπή” Ευάγγελος Ροπόκης, αρχικά μίλησε για την πολιτική πορεία του Γιώργου Νίτσα από το ΠΑΣΟΚ και τις συνεργασίες και θητείες που είχε με διάφορους δημάρχους και υποψηφίους, λέγοντας ότι όλους τους απαξίωνε μετά από ένα χρονικό διάστημα και ταυτόχρονα τους κατηγορούσε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε για την καταρχήν συμφωνία των τριών συνδυασμών (Γεωργάκου, Νίτσα και Ροπόκη), για τον Δήμο όπου τελικά αποχώρησε ο Γιώργος Νίτσας και ο συνδυασμός Ανάπτυξη Τώρα.

‘’Εγώ κράτησα τον λόγο μου και τον κρατάω και δεν κρύβομαι. Είχα εξαιρέσει την παράταξη Μπαίλη και είναι ηθικό το θέμα. Δεν κατηγόρησα ποτέ τον κ. Μπαίλη, τον είπα κακό διαχειριστή πολιτικών, έδειξα τη δύναμή μου και προχώρησα και με το κεφάλι ψηλά. Στο δια ταύτα φτάσαμε να συνεργαστούμε με τον κύριο Γεωργάκο. Τρεις ήμασταν ο κύριος Νίτσας, εγώ και ο κ. Γεωργάκος. Δεν μου αρέσει να κατηγορώ όσους συνεργάστηκα. Το ίδιο θα κάνω και με την παράταξη Γεωργάκου και για να το κλείσω ποτέ δεν είπαμε στον κ. Γεωργάκο ότι θα κάνουμε συγχώνευση, ποτέ δεν είπαμε ότι θα κατέβουμε μαζί στις εκλογές’’ είπε ο κ. Ροπόκης.

Ο Βαγγέλης Ροπόκης συνεχίζοντας είπε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του 2023 με τον συνδυασμό του, διεκδικώντας την ψήφο των δημοτών.

Κλείνοντας ο Βαγγέλης Ροπόκης είπε ότι θα συνεχίζει να στηρίζει την παράταξη του Νίκου Γεωργάκου, λέγοντας χαρακτηριστικά: ‘’Θα στηρίξω την παράταξη Γεωργάκου 4 χρόνια, έχω υποχρέωση απέναντι στους πολίτες’’.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

Γιώργος Νίτσας: ‘Είσαστε πολιτικά ανεπαρκής κύριε Γεωργάκο…’’ (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Χορωδία Αρμονία: Νέες ακροάσεις για παιδιά 11 έως 14 ετών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...