Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 11:32

Γιώργος Νίτσας: ‘Είσαστε πολιτικά ανεπαρκής κύριε Γεωργάκο…’’ (βίντεο)

Πυρ κατά βούληση από τον επικεφαλής της Ανάπτυξη Τώρα Γιώργο Νίτσα, απέναντι στην θητεία του Νίκου Γεωργάκου, όπου σύμφωνα με τον ίδιο τα πρώτα δύο χρόνια ήταν αποτυχημένα με τον δήμαρχο να μην προσφέρει τίποτα στους δημότες από αυτά που είχε υποσχεθεί προεκλογικά.

Με την σκληρή γλώσσα που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Νίτσας απέναντι στον νυν δήμαρχο θα έλεγε κανείς ότι ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα για τις εκλογές του 2023, αφού από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε η συνεργασία του Νίκου Γεωργάκου με τον Βαγγέλη Ροπόκη.

”Εσείς είπατε κ. Γεωργάκο ότι έχετε κάνει το 60% από αυτά που είχατε πει προεκλογικά το 2019, Μόνο το 5% έχει γίνει από τις προγραμματικές σας δηλώσεις και δεσμεύσεις. Μιλήσατε για ενίσχυση της καθαριότητας, αλλά τόσο εσείς όσο και ο κ.Ροπόκης στα προεκλογικά σας φυλλάδια, λέγατε ότι θα είσαστε δίπλα στους πολίτες, δίπλα στους δημότες. Η Πρέβεζα εκτός ίσως του παραλιακού της κομματιού, στις γειτονιές της κυρίως έχει την εικόνα μιας βρώμικης πόλης. Δεν πετύχατε να εκσυγχρονίσετε ριζικά και ψηφιακά τη διαχείριση” είπε ο Γιώργος Νίτσας, για να συνεχίσει: ”Σ’ αυτό το σημείο έχετε ξεπεράσει πραγματικά τον εαυτό σας, με χιλιάδες επισκέπτες να βλέπουν λουκέτα και κακοτεχνίες και να γινόμαστε ρεζίλι. Λέγατε στο προεκλογικό σας φυλλάδιο, για αξιοποίηση του λιμανιού για όλες τις χρήσεις. Τα είπαν όμως και οι επαγγελματίες το πρωί. Έχετε δημιουργήσει κύριε δήμαρχε μια αρνητική ατμόσφαιρα, με ελλειπή και μισή διαβούλευση για το Master plan. Δεν έχετε προχωρήσει καμία μελέτη για τον εμπορικό λιμένα, ενώ ήδη υπάρχουν τα χρήματα από το “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2″ και πάλι σε μία διαδικασία εμπιστευτήκατε τη ΔΕΠΑΝ, αλήθεια γιατί; Λέγατε στο προεκλογικό σας φυλλάδιο για κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και ενίσχυση σωματείων, πολλά ταξίματα, έργο μηδενικό. Λέγατε επίσης για ενίσχυση της δημοτικής αστυνομίας και συνεργασία με την ελληνική αστυνομία, μάλλον έχετε μπερδέψει τους ρόλους. λέγατε για προσβάσεις ΑΜΕΑ, προσβάσιμος δήμος, όνειρο θερινής νυκτός. Ποτέ δεν οργανώσατε ένα σχέδιο δράσης για ΑΜΕΑ τα οποία έχουν πολλά προβλήματα στην πόλη. Λέγατε κι εδώ καταντά αστείο, ένταξη του Λούρου στον τουριστικό χάρτη της Πρέβεζας. Μάλλον κοροϊδεύετε τον κόσμο, δεν έχετε κάνει τίποτα απολύτως”.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανάπτυξη Τώρα Γιώργος Νίτσας επιτέθηκε απέναντι στον Βαγγέλη Ροπόκη και τον Φώτη Ζέρβα για την συνεργασία των δύο συνδυασμών ρωτώντας τους “Πείτε αν είστε δημοτική αρχή, πότε είστε με τον αστυφύλαξ και πότε με τον χωροφύλαξ”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

Χρήστος Μπαϊλης: ‘’Διαβάσατε πολύ καλά το κείμενο κ. Γεωργάκο…’’ (βιντεο)

Επόμενο Άρθρο

Βαγγέλης Ροπόκης: Στήριξη σε Νίκο Γεωργάκο και δήλωσε την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές’’ (Βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...