Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 16:40

Από τον Α.Ο Πρέβεζας στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ο Πρεβεζάνος Βαγγέλης Ρούσος

Ο Ν.Γ.Σ.Ηρακλής και το τμήμα Βόλεϊ, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση τριών νέων διεθνών αθλητών, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ανδρικό τμήμα, ενώ παράλληλα ενισχύουν σημαντικά και την εφηβική ομάδα. Πρόκειται για τους Μάριο Σταυρόπουλο (1,85, πασαδόρο), Άγγελο Σταθέλο ( 2,02, κεντρικό) και Βαγγέλη Ρούσο (1,95, ακραίο).

Αμφότεροι οι τρεις διεθνείς αποτελούν βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας Κ19, με την οποία συμμετείχαν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αλβανία την περασμένη εβδομάδα, ενώ το επόμενο διάστημα θα ταξιδέψουν στη Σλοβενία όπου θα λάβουν μέρος στην Ολυμπιάδα νέων.

Οι αθλητές Μάριος Σταυρόπουλος και Άγγελος Σταθέλος με καταγωγή από την Ορεστιάδα, αγωνίστηκαν πέρυσι με την ομάδα του Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου στην Α2 εθνική κατηγορία, ενώ ο Πρεβεζάνος Βαγγέλης Ρούσος αγωνίστηκε στον Α.Ο. Πρέβεζας επίσης στην Α2 κατηγορία. Ο σύλλογος δείχνει με αυτές τις κινήσεις ότι επενδύει στα νέα ταλέντα και βάζει τα θεμέλια για τη νέα εποχή.

Προηγούμενο Άρθρο

Με τους Τζάρα και Ρούσο η Εθνική Εφήβων αναχώρησε για τη Σλοβενία για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων «Μάριμπορ 2023»

Επόμενο Άρθρο

Μήνυμα και ευχαριστίες του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου ιατρού Τάσου Δράκου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...