Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 15:33

Μήνυμα και ευχαριστίες του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου ιατρού Τάσου Δράκου

Ο προεκλογικός αγώνας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου κινείται με γρήγορους ρυθμούς τόσο για τους επικεφαλής των συνδυασμών όσο και για τους υποψήφιους συμβούλους.

Με προσωπικό του μήνυμα ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο ”Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου” με επικεφαλή τον Αλέξανδρο Καχριμάνη, Αναστάσιος Δράκος ευχαριστεί τους πολίτες του νομού για την αγάπη που δείχνουν προς στο πρόσωπό του καθημερινά.

Ο γιατρός Τάσος Δράκος αποτελεί μία από τις πιο δυνατές υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα από τον νυν περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη και σίγουρα θα είναι από εκείνες που θα ξεχωρίσουν στη μάχη του σταυρού.

Ο ίδιος μάλιστα σε πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή που παραχώρησε στο Ράδιο Πρέβεζα 93 και τον Γιάννη Βασιλειάδη είχε δηλώσει ότι δεν είναι πολιτικός και ούτε πρόκειται να γίνει, αλλά ένας άνθρωπος που θέλει να προσφέρει στον τόπο του με όλες του τις δυνάμεις, κάτι που φυσικά μέχρι σήμερα το έχει πράξει, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βοηθήσει και συμβάλει ουσιαστικά στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Προηγούμενο Άρθρο

Από τον Α.Ο Πρέβεζας στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ο Πρεβεζάνος Βαγγέλης Ρούσος

Επόμενο Άρθρο

Και τη νέα χρονιά στον Φιλαθλητικό Πρέβεζας η Ιωάννα Σιούλα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...