Απονομή πτυχίου σε μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας»

Ημερομηνία:

Εν μέσω πανδημίας και τηρώντας πιστά όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής, σε μια λιτή αλλά γεμάτη χαρά και αισιοδοξία τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα , ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Νίκος Γεωργάκος απένειμε τον επίσημο κρατικό τίτλο σπουδών πτυχίο πιάνου με βαθμό άριστα, στη Μαγδαληνή Βερυκίου, περσινή απόφοιτη του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας κ. Λεωνίδας Αργυρός και ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας κ. Γιώργος Χλίτσιος, οι οποίοι ενημέρωσαν τον Δήμαρχο σχετικά με την πορεία του Ωδείου. Οι απόφοιτοι του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας στα 32 χρόνια λειτουργίας του, έχουν φτάσει τους 90 πτυχιούχους και διπλωματούχους μουσικούς, ενώ τέσσερις ακόμη σπουδαστές του προετοιμάζονται για να αποφοιτήσουν με τη λήξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

Το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας», συνεχίζει να επιτελεί το εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό του έργο, παρά τις αντίξοες συνθήκες, και παρέχει μια ολοκληρωμένη και κρατικά επίσημη και αναγνωρισμένη εκπαίδευση σε όλους τους τομείς της μουσικής, που μετά από έναν 12ετή κύκλο σπουδών οδηγούν στην απόκτηση επίσημου κρατικού πτυχίου στη μουσική.

Στα πλαίσια αυτά, οι νέοι της Πρέβεζας αποκτούν στο Δημοτικό Ωδείο όλα τα εφόδια, για να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη επαγγελματική πραγματικότητα της εποχής μας.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Zikidis Group παρουσιάζει τα νέα μοντέλα Renault, Dacia, CHERY και ISUZU στην παραλία της Πρέβεζας (video)

Η αυτοκίνηση βγαίνει στο προσκήνιο στην Πρέβεζα! Η Zikidis...

Η ιστορία της Πρέβεζας ανοίγει τα αρχεία της: Διεθνές Συνέδριο με άγνωστα τεκμήρια και νέα στοιχεία για το παρελθόν της πόλης

Σημαντικές άγνωστες πτυχές της ιστορίας της Πρέβεζας έρχονται στο...

Η Μικτή Χορωδία Πρέβεζας «ΑΡΜΟΝΙΑ» καλεί νέες φωνές σε μια ξεχωριστή «Ανοιχτή Πρόβα» στην Πινακοθήκη «Γιάννης Μόραλης»

Ένα ανανεωμένο καλλιτεχνικό ταξίδι ξεκινά για τη Μικτή Χορωδία...

Η TEFAS GROUP προσφέρει απινιδωτή στο 2ο Γυμνάσιο Πρέβεζας, στηρίζοντας την πρόληψη και την προστασία της ανθρώπινης ζωής

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα...