Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 6:36

Διαμαρτυρία κυνηγών και ψαράδων στην Πρέβεζα (φωτογραφίες-βίντεο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωΐ στην Πρέβεζα, ερασιτέχνες ψαράδες και κυνηγοί, αντιδρώντας στα μέτρα της κυβέρνησης και της απαγόρευσης τόσο του κυνηγιού όσο και του ψαρέματος. Περίπου 50 άτομα συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Πλατεία Ανδρούτσου, φορώντας όλοι μάσκες και τηρώντας όλα τα μέτρα, έκαναν πορεία διαμαρτυρίας μέχρι το Δημαρχείο της πόλης.Ορισμένοι κυνηγοί είχαν μάλιστα και τους ”πιστούς” φίλους τους που είναι να σκυλιά, ενώ οι ψαράδες με χαρτιά τα οποία έγραφαν «Ψαρεύω μόνος μου, Δεν μεταδίδω τον COVID».Στην συγκέντρωση και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, Δημήτρης Καραμανίδης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης με είδη κυνηγιού και ψαρέματος και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.«Θεωρούμε πως τα μέτρα είναι παράλογα και άδικα, ενάντια στο κυνήγι και το ψάρεμα» τόνισε ο κ. Καραμανίδης, προσθέτοντας και ως πρόεδρος του Δ.Σ. Πρέβεζας, πως εκδόθηκε ψήφισμα υπέρ των κυνηγών και των ψαράδων, κατά την τελευταία συνεδρίαση για να προχωρήσει η Κυβέρνηση σε επανέλεγχο της κατάστασης και να ελευθερώσει αυτές τις δραστηριότητες. Οι κυνηγοί και οι ψαράδες είναι μόνοι τους στο βουνό και στη θάλασσα και δεν μεταδίδουν σε καμία περίπτωση τον covid, υπογράμμισε ο Δημήτρης Καραμανίδης.

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του onprevezanews.gr

Άρση των μέτρων ζήτησε ο πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Πρέβεζας Φώτης Κατσάβαρος, συμμετέχοντας και αυτός από την πλευρά του στην πορεία διαμαρτυρίας.Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του onprevezanews.gr

Το μέλος της ελεγκτικής επιτροπής της 5ης κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου Γιώργος Ζήκος έκανε λόγο για τιμωρία που έδωσαν οι κ. Μητσοτάκης και Χαρδαλιάς, στους κυνηγούς και τους ψαράδες, τονίζοντας ότι κάποια μέρα ίσως τους τιμωρήσουμε και εμείς.

Δείτε τι δήλωσε στο onprevezanews.gr

Στην κάμερα του onprevezanews.gr μίλησε και ο ερασιτέχνης ψαράς Ευάγγελος Ντάνος, κάνοντας λόγω για παράλογη απαγόρευση της κυβέρνησης για το ψάρεμα.

Δείτε τι είπε

Προηγούμενο Άρθρο

Νεκρός ο ένας από τους 2 επιβαίνοντες στο δίκυκλο

Επόμενο Άρθρο

Απονομή πτυχίου σε μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...