Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 2:30

Απαγχονισμένος βρέθηκε ο 44χρονος που είχε εξαφανιστεί από την Βρύσουλα

Απαγχονισμένος βρέθηκε ο 44χρονος από την Βρυσούλα Πρέβεζας, ο οποίος αναζητούνταν από το πρωΐ από την οικογένειά του άντρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Ο 44χρονος με καταγωγή από την Βρυσούλα Πρέβεζας, εργάζονταν και έμενα μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Λευκάδα.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν στο σπίτι των δικών του. Σήμερα το μεσημέρι ο 44χρονος πήρε το αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι ώρες περνούσαν και οι δικοί του ανησύχησαν καθώς δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο. Αμέσως σύμφωνα με πληροφορίες συγγενείς του ξεκίνησαν να ψάχνουν τον 44χρονο.

Μετά από ώρες βρήκαν στις Πύλες του Άδη, το αυτοκίνητό του με τον 44χρονο άντρα να μην βρίσκεται μέσα σε αυτό, ενώ άμεση ήταν η ενημέρωση των αρχών.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άντρες του τμήματος ασφαλείας Πρέβεζας, αλλά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσαν να κάνουν έρευνες.

Ενημερώθηκε το κέντρο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας στην Διεύθυνση Ιωαννίνων, προκειμένου τμήμα της 5ης ΕΜΑΚ να ξεκινήσει έρευνες στο εσωτερικού του ποταμού με το πρώτο φως της ημέρας, καθώς επίσης και πεζοπόρο τμήμα της Π.Υ Πρέβεζας όπως και η ΛΕΚ Πρέβεζας.

Περίπου στις 9 το βράδυ συγγενείς του 44χρονου εντόπισαν το αυτοκίνητό, συνεχίζοντας τις έρευνες περιμετρικά του οχήματος.

Τελικά λίγο πριν της μία το ξημέρωμα του Σαββάτου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για τον 44χρονο, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος.

Προηγούμενο Άρθρο

Άμεση απάντηση Βασίλη Ιωάννου στον γραμματέα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κώτση

Επόμενο Άρθρο

Και τελικά καταλήγουν όλοι να “παίζουν μπάλα” για τον Γιώργο Νίτσα… Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί υποψήφιοι για τον Δήμο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...